SPAVALA S 54 GODINE STARIJIM GLUMCE KOJI JEDVA HODA I RODILA MU SINA: Kad je dosadio, zamenila ga s još moćnijim starcem

Dokle je spremna da ide bivša devojka Al Paćina?

Celebrities
23:12h Autor:
SPAVALA S 54 GODINE STARIJIM GLUMCE KOJI JEDVA HODA I RODILA MU SINA: Kad je dosadio, zamenila ga s još moćnijim starcem
Nur Alfalah i Deni Devito, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Al Paćinova bivša devojka Nur Alfalah (29) primećena je sa čuvenim američkim glumcem Denijem Devitom (79) na Beverli Hilsu! Naime, uživali su u večeri do kasnom a Nur se sve vreme smeškaka pored Denije, dok su čekali da im dovezu auto. Činilo se da se odlično zabavljaju, a još uvek nije poznat razlog njihovog sastanka, mada svetski mediji šuškaju da je na pomolu nova veza.

Nur Alfala, Deni Devito
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Krah Denijevog braka

Rea Perlman i Deni DeVito su se rastali 2012. godine, ali očigledno nisu žurili da finalizuju rastanak. U stvari, Perlman je rekla letos u jednom podkastu da se, zapravo, nikada nisu razveli.

„Deni i ja, još uvek smo u braku... i još uvek smo veoma dobri prijatelji, i često se viđamo. A naša porodica je i dalje najvažnija stvar za oboje.“, rekla je voditeljki Džuli Luis-Drajfus u epizodi podkasta „Mudriji od mene“.

Nur Alfala, Deni Devito
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S novim odnosima koje su izgradili, ovaj par je dokazao da porodične veze prevazilaze sve konvencije.

Među glumačkim parom se rodila ljubav na prvi pogled. Devito i Rea su se upoznali pre nekoliko decenija, 1971. godine, nakon što je on glumio u jednoj predstavi na Brodveju. Rea je došla da je pogleda i - ostala je sa Denijem.

Kad su se spustile zavese, otišli su da nešto pojedu na brzinu. Na tome se nije završilo.

"Odmah smo kliknuli, znali smo da smo stvoreni jedno za drugo", prisetila se Rea.

Deni Devito
foto: Shutterstock

Devito je njihov prvi sastanak ovako opisivao:

„Proveli smo celu noć pričajući. Pitao sam je za njen broj telefona, a ispostavilo se da živi u Bruklinu. Kao i ja. I to je bio znak da treba da ostanemo zajedno.“

Izgradili su porodicu punu ljubavi.

Živeli su srećno, kao u bajci. Provodili su sve vreme zajedno, kod kuće ili na snimanju filmova. Deni i Rea su radili na filmovima kao što su „Taksi“ i „Matilda“. Obožavali su jedno drugo. Međutim, njihovo najveće dostignuće bilo je njihovo troje dece — dve ćerke, Lusi i Grejs, i sin Džejk.

Slavni par se trudio da svoju decu sačuva od neželjene pažnje.

„Bili su zaista dobri roditelji, naš dom je odisao čvrstinom i sigurnošću. Uvek sam osećao njihovu ljubav kad smo kod kuće, u porodičnom krugu ili sa našim prijateljima“, priseća se danas Džejk.

Deni Devito
foto: Profimedia

Ipak, nešto je zaškripalo među roditeljima, došao je dan kad su odlučili da se razdvoje.

Deni i Rea su se prvi put razišli 2012, ali su se pomirili naredne, 2013. godine. Živeli su zajedno još četiri godine, a ponovo su se razdvojili 2017. Njihova veza je trajala i kidala se još nekoliko puta, ali uprkos tome nikada nisu razmišljali o zvaničnom razvodu.

„Neću se razvesti. Zašto bih to morala da uradim?“, govorila je Rea.

Par danas živi odvojeno. Ipak, često se viđaju i provode vreme zajedno sa decom.

Deni i ja smo se oduvek voleli, imamo troje divne dece. Zaista se slažemo u skoro svemu važnom, i evo – tako provodimo već 40 godina“, kaže Denijeva supruga.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubav Nur sa Al Paćinom

Al Paćino i Nur su bili zajedno od aprila 2022, a par je na opšte iznenađenje javnosti dobio dete 6. juna 2023.

Nakon što je čuveni Al Paćino dobio dete sa 54 godine mlađom Nur Alfala, poikrenule su se razne spekulacije o njihovom ljubavnom odnosu. Najpre se pričalo da glumac zapravo nije otac deteta, jer je mislio da je neplodan, te da je zahteva DNK analizu kako bi se utvrdila istina.

Al Paćino
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pošto su se razišli u septembru prošle godine, Nur je podnela i zahtev za starateljstvo, tražeći potpuno fizičko i starateljstvo koje uključuje povremene posete slavnog glumca u "razumnoj" meri.

Da ljubav ne zna za godine pokazuje na svakom koraku i nekadašnja devojka Al Paćina, Nur Alfalah, koja je 53 godine mlađa od glumca. Osim njega, mlada Nur je uvek preferirala starije muškarce zbog čega su je nazvali "Lovac na gerijatriju".

Pre markantnog milionera, Nur je bila u vezi sa Mikom Džegerom, a kružile su priče i da je ljubila Klinta Estvuda za kojeg je tvrdila da joj je porodični prijatelj.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno razdoblje. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu sa pevačem. Tada su čak i neki njeni "prijatelji" komentarisali za medije da je oduvek "volela stariju, opuštenu kožu i taj miris koji imaju stari ljudi".

Da ljubav ne zna za godine pokazuje na svakom koraku i nekadašnja devojka Al Paćina, Nur Alfalah, koja je 53 godine mlađa od glumca. Osim njega, mlada Nur je uvek preferirala starije muškarce zbog čega su je nazvali "Lovac na gerijatriju".

Najmlađi dečko Nur Alfalahbio je nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen koji je u vreme njihove veze imao 57, a ona 25. Navodno ga je prevarila sa mladim glumcem Edijem Rotom, ali to su bila samo šuškanja bez dokaza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs