NAJLEPŠA LEKARKA U SRBIJI USPELA JE DA ZAVEDE POZNATOG DASU ZA KOJIM LUDE ŽENE: Svi joj se dive jer je njoj SPASLA život

Žena Bojana iz "Lexington" benda je, pre svega, mama troje dece, a onda i vrlo obrazovana i uspešna dama.

Ljubav
20:45h Autor:
NAJLEPŠA LEKARKA U SRBIJI USPELA JE DA ZAVEDE POZNATOG DASU ZA KOJIM LUDE ŽENE: Svi joj se dive jer je njoj SPASLA život
Bojana Vasković, Foto: Printscreen Instagram / _mrs.vaskovic_

Bojan Vasković, frontmen popularnog "Lexington" benda, pored sebe ima damu koja očarava ljude fascinantnom energijom! A kada se osmehne, apsolutno niko ne ostane ravnodušan! Naime, otkako se pojavio na muzičkoj sceni, ovaj šarmantni pevač ima horde obožavateljki, međutim, njegovo srce je ukrala pre više od decenije jedna predivna brineta - Aleksandra Jeličić, danas Vasković.

Osim što prelepo izgleda, može da se pohvali zavidnim znanjem. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu, a trenutno je na specijalizaciji iz oblasti ginekologije i akušerstva.

Pored toga, ljude na Instagramu je oduševila svojom jednostavnošću, te joj broj pratilaca raste iz dana u dan. Ne libi se da potpuno realno prikaže svoju svakodnevicu i u najlepšim i u najtežim momentima. Takođe, velika je modna inspiracija svim damama zbog gotovo besprekornog stila.

Kako se rodila ljubav između Aleksandre i Bokija?

Upoznali su se 2012. godine, dok je Aleksandra još bila studentkinja, a Boki već sve popularniji pevač. Zablistala je u spotu "Prišla", a tek kasnije su se među njima pojavile varnice.

Nakon nekoliko izlazaka su počeli da se zabavljaju, a potom i da žive zajedno. Posle odmora na Tajlandu Bojan ju je zaprosio, dok su sudbonsono "da" izgovorili 12. jula 2015. godine u Beogradu.

Te iste 2015. su dobili prvo dete, 2019. drugo, a krajem prošle godine i treće. Upravo tada u domu Vaskovića se odvijala prava drama.

- Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod - rekla je tada Aleksandra.

Kada je operacija prošla uspešno, Bojan je veliko priznanje odao svojoj supruzi.

- Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99% žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu - rekao je pevač sa ponosnom.

Koliko je Aleksandra posebna pokazuje i njeno razumevanje za Bojanov posao, te naglašava da mesta za ljubomoru nema.

- Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam premišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost.“ Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice, i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas.

Boki svaki slobodan trenutak koristi da bude sa suprugom Aleksandrom i decom.

- Da bi brak opstao mora da postoji ljubav, tolerancija i kompromis. Na tome mora i da se radi, kao što kažu: "Mora da se zaliva cveće da bi raslo, ako ga ne zalivaš ono uvene". Verovatno je to neki ključ uspeha - rekao za "Blic" Bojan kome izabranica nije iz sfere javnog života, ali ima potpuno razumevanje za prirodu njegovog posla.

Znaju da od bilo kog dana naprave praznik, a ne propuštaju priliku da jedno drugo iznenade spontano sitnicama.

- Na primer, snimio mi je pesmu za rođendan, koju je otpevao i okačio na svoj Instagram. Samo mi je stigla notifikacija da me je označio i kad sam to videla bilo mi je baš simpatično. Takođe, iznenađenje je uvek kad se vrati kući ranije sa fudbala, a ne ostane do tri ujutru - šaljivo objašnjava Aleksandra.

Kako imaju troje dece i puno kućnih obaveza, trude se da da podele poslove, mada Aleksandra je ta koja uspeva da drži sve pod kontrolom. Sa druge strane, Boki joj pomaže u svemu koliko može. Ne kriju da se sporečkaju oko sitnica, ali isto tako ih i ljutnja veoma brzo prođe.

- Mi se sporimo uglavnom oko sitnica, i obično ja popuštam. Mislim da se mi volimo u svakom trenutku i u dobru i u zlu. Kada bi se navelo 10 tačaka, mi bismo se podudarali u svakoj - tvrdi pevač, ističući da se oboje trude da isprave ono što smeta drugom partneru, te da tako zajedno rastu i nadograđuju odnos, što je zapravo i čuvena "tajna" srećnog braka.

1 / 5 Foto: Kurir / Marina Lopičić

Njihov odnos i brak oduševljava ljude na svakom koraku.

- Gledala sam pre neko veče emisiju "Donji na večeru" gde su pustili staru epizodu kod vas Vaskovića. Oduševili ste me, oboje. Toliko topline, ljubavi, ma ono je bilo uživanje gledati. Rastopila sam se. Zaista ste posebni. Sve do perfekcije. Divno - samo je jedan od brojnih komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs