PO NJIMA SE VIDI DA IM OTAC NIJE POSVETIO JEDNAKU PAŽNJU: Jedan puca od mišića, a drugom je srušeno samopouzdanje

Kada se Arnold Švarceneger razveo od Marije Šriver ni slutio nije kako će to uticati na njihovu decu

Celebrities
10:24h
PO NJIMA SE VIDI DA IM OTAC NIJE POSVETIO JEDNAKU PAŽNJU: Jedan puca od mišića, a drugom je srušeno samopouzdanje
Foto: Profimedia

Arnold Švarceneger i Marija Šriver bili su u braku od 1982. godine, delovali su kao srećan par, međutim onda se 2011. saznalo da je poznati glumac imao aferu sa njihovom kućnom pomoćnicom, koja je na kraju rodila njegovo dete.

Tada je Marija podnela zahtev za razvod koji je trajao godinama i iako nisu imali nameru da se pomire nikako nisu mogli da se dogovore oko tehničkih stvari, kao što je podela imovine, s obzirom da nisu potpisali predbračni ugovor.

Marija Šriver, Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Kada ga je žena napustila, glumac je prihvatio sina kojeg je dobio vanbračno i odgajio ga. Pa je tako Kristofer koji je samo pet dana stariji od vanbračnog sina ostao da živi sa majkom koja ga je sama odgajala, a Džozef Baena živi sa ocem.

Švarceneger svima je poznat po svom izgledu i mišićima, te su mu i uloge uglavnom bile takve i pretezno je glumio u akcionim filmovima, stoga i ne čudi što je sin koji živi sa njim pošao očevim stopama i redovno posećuje teretanu.

Džozef Baena
foto: Printscreen/Instagram/joebaena

Izgleda da se Kristofer koji živi sa Arnoldovom bivšom ženom i nije mnogo ugledao na oca. Braća ne nalikuju jedan drugom nimalo. Naime po njima se vidi da im tata nije posvetio jednaku pažnju.

Kristofer Švarceneger
foto: Profimedia
1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/joebaena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs