ČIM JE SAZNAO DA MU OTAC IMA RAK, POVUKAO JE POTEZ KOJI JE SVE ŠOKIRAO: Da li će ovo ponovo zatalasati odnose u porodici

Ono što je Hari uradio kad je saznao da Čarls ima rak, mnoge je iznenadilo.

Celebrities
19:56h
ČIM JE SAZNAO DA MU OTAC IMA RAK, POVUKAO JE POTEZ KOJI JE SVE ŠOKIRAO: Da li će ovo ponovo zatalasati odnose u porodici
Foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak, princ Hari će leteti za London narednih dana, nakon što je razgovarao sa svojim ocem, objavljeno je danas. Vojvoda od Saseksa razgovarao je sa kraljem o dijagnozi raka i otputovaće u Veliku Britaniju da ga vidi narednih dana, rekao je izvor blizak Hariju.

Nije jasno da li će njegova supruga Megan Markl ići s njim. Njih dvoje žive u Kaliforniji, sa svoje dvoje dece nakon što su napustili palatu.

Bridžit Makron, Kralj Čarls III
foto: Andrew Parsons/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bakingemska palata saopštila je u ponedeljak da su lekari otkrili rak tokom medicinske procedure zbog uvećane prostate.

Princ Hari je poslednji put bio u Velikoj Britaniji tokom leta, kada je prisustvovao događaju za dečju dobrotvornu organizaciju. Međutim, tokom te posete se nije sastao sa kraljevskom porodicom.

Dugo se spekuliše o odnosima u kraljevskoj porodici, koji su odavno "zategnuti". Porodicu je ujedinila smrt kraljice Elizabete, kada su se svi držali zajedno. Međutim, nedugo potom njihovi odnosi su ponovo zahladneli, dok se čini da kraljeva bolest ponovo okuplja porodicu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs