VOLEO JE KAO BOGA I TRAŽIO DA JE ISKLJUČE S APARATA: Način na koji je Nataša morala da umre kida dušu

Nataša Ričardson umrla je jezivom smrću, a odluku da se ona isključi sa aparata, doneo je njen suprug.

Celebrities
VOLEO JE KAO BOGA I TRAŽIO DA JE ISKLJUČE S APARATA: Način na koji je Nataša morala da umre kida dušu
Foto: Brian Zak / Newscom / Profimedia

Kada je glumica Nataša Ričardson doživela skijašku nesreću, nije ni slutila da će je upravo to koštati života. Imala je samo 45 godina kad je njen život okončan.

Glumica je skijala sa instruktorom kada je pala i udarila glavom o početničku stazu poznatu kao Nansen, stazu popularnu po svojim blagim padinama i skretanjima.

Nataša Ričardson, Lijam Nison
foto: Profimedia

Trenuci pre njene smrti

Iako je Nataša u početku odbijala negu i lečenje, kasnije je počela da pokazuje znake da se njeno stanje pogoršava. Glumica je nekoliko sati kasnije evakuisana u bolnicu u Montrealu, a tamo joj se pridružio njen suprug Lijam Nison, koji je snimao u Torontu i brzo napustio set kako bi bio pored nje.

Kada je stigao tamo, njen doktor mu je pokazao rendgenski snimak njene povrede, koju je Nison opisao kao mozak koji je "zgnječen uz bočnu stranu lobanje". Glumac je zatim otišao da vidi svoju suprugu i pozdravio se sa njom srceparajućim pozdravom.

Nataša Ričardson, Lijam Nison
foto: Profimedia

"Rečeno mi je da je moždana mrtva. A kada sam video ovaj rendgenski snimak doživeo sam šok".

"Ušao sam i rekao joj da je volim. Rekao sam: 'Dušo, nećeš se vratiti iz ovoga. Udarila si se u glavu."

Lijam je bio primoran da donese najgoru odluku u svom životu - onu koja bi nepovratno promenila njegov život. Pristao je da njegovoj dragoj ženi skine aparat za održavanje života. Nataša Ričardson (45) je, nažalost, umrla 2 dana nakon incidenta.

Lijam Nison, Nataša Ričardson
foto: Profimedia

Nakon što je Nataša preminula, Lijam je odlučio da svoju tugu sakrije privatno i podalje od medija. Dakle, godinama nakon nesreće nije govorio o okolnostima niti je dao bilo kakvu primedbu u medijima. Glumac je 2016. odao počast svojoj ženi tako što je napisao: "Kažu da je najteža stvar na svetu izgubiti nekoga koga voliš. Moja žena je umrla neočekivano. Ona mi je donela toliko radosti. Ona je bila moje sve."

Lijam Nison
foto: MAX NASH / AFP / Profimedia

Danas je glumac veoma blizak sa svojom taštom, Vanesom Redgrejv.

Nedavno je poznata britanska glumica, koja je radila u pozorištu, na filmu i televiziji, napunila 86 godina. Nakon gubitka ćerke, održava i dalje lepu vezu sa Nisonom - oni imaju samo dobre stvari da kažu jedno o drugom. Nison uvek govori o njenom talentu i posvećenost glumi, a ona ga otvoreno hvali zbog njegove topline, kaže da je pristojna osoba.

Llavna tašta mu pomaže da uskladi posao i očinstvo.

O Nisonovoj porodici iz stvarnog života brine dobitnica Oskara, dok je on odsutan i spasava svoje voljene na ekranu od loših momaka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs