GLUMILA JE SVETICU DOK JE GODINAMA SPAVALA SA TUĐIM MUŽEM: Nije joj smetalo što on pripada drugoj, na KVARNO ga je otela

Džulija Roberts je čestitala mužu rođendan, a onda su njeni pratioci "osuli paljbu" po glumici

Ljubav
12:23h Autor:
GLUMILA JE SVETICU DOK JE GODINAMA SPAVALA SA TUĐIM MUŽEM: Nije joj smetalo što on pripada drugoj, na KVARNO ga je otela
Foto: Profimedia

Džulija Roberts je u srećnom braku sa Denijem Moderom od 2002. godine, a nedavno mu je čestitala rođendan javno, na Instagramu sa zajedničkom fotografijom i posvetom: "Srećan rođendan čoveku koji osvetljava moj svet."

To je bio samo početak lavine negativnih komentara njenih pratilaca koji su pisali: "Verujem da je osvetljavao i Verin put pre nego što si ga otela," aludirajući na to da je Deni bio u braku sa šminkerkom, pre nego što ga je Džulija razvela i udala se za njega.

A kako je sve počelo:

Džulija je poljubila dosta žaba dok nije našla svog princa. Ali igrom slučaja, te "žabe" su svi bili veoma atraktivni muškarci, a onda joj je za oko zapeo kamerman.

2001. godine na snimanju filma „Meksikanac“ sa partnerom i prijateljem Bred Pitom, Džulija upoznaje kamermana Danijela Modera, koji polako osvaja njeno srce i sa kojim ona započinje ljubavnu romansu, koja se na kraju završila brakom koji je par zaključio u Novom Meksiku 2002. godine. Ona je izjavila da je tek uz Danijela upoznala pravu ljubav, da je pored njega sazrela i shvatila u čemu je suština života, a sam Danijel joj je promenio život iz korena.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali 'razaračicom braka' jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga.

28. novembra 2004. godine zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, njih dvoje postaju roditelj prelepih blizanaca – Hejzela Patricija i Fajnsa Voltera. Tri godine kasnije par je dobio još jednog sina, Henrija.

Od tada pa do danas Džulija pažljivo čuva svoju privatnost, samo u retkim momentima pričajući o svojoj ljubavi. Možda se ipak boji komentara razjarenih žena?

Džulija Roberts
foto: instagram/printscreen
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs