RATOVI KOJI GODINAMA TRESU ESTRADU: Ona je kolegi PLJUNULA u lice, a on zbog ljubavnice i afere ne priča sa PEVAČICOM

Brojne svađe poznatih ličnosti godinama su punile novinske stupce, a oni danas međusobno ne pričaju.

Celebrities
RATOVI KOJI GODINAMA TRESU ESTRADU: Ona je kolegi PLJUNULA u lice, a on zbog ljubavnice i afere ne priča sa PEVAČICOM
Foto: ATA Images

Mnoge poznate ličnosti nisu u dobrim međusobni odnosima, a o njihovim sukobima često se pisalo. Estradna scena oduvek je bila sklona skandalima, senzacijama i lošim odnosima među kolegama. Dok se jedne nedelje kunu u svoja prijateljstva, druge su već zakleti neprijatelji.

Mira Škorić i Ceca

Mira Škorić, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/youtube

Jednog dana su bile nerazdvojne, a već sledeći momenta su bile u svađi i nikome nije bilo jasno zašto Svetlana Ceca Ražnatović i Mira Škorić ne pričaju.

"Što se tiče našeg odnosa, mogu samo da kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj, i to uvek s razlogom," rekla je Ceca.

Sa druge strane, Mira je istakla da je u trenutku kada je doživela veliku porodičnu tragediju Ceca nije čak ni pozvala:

"Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, nije mi poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem, Jelena Karleuša je u tim teškim trenucima bila uz mene i pre svih mi izjavila saučešće. Ceca, eto, to nije učinila. Naravno, nikome ne zameram. Svako ima svoje razloge, ali istina je da me nije pozvala - rekla je i dodala:

Puknu brakovi posle četrdeset godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Eto, prepolovite jabuku, pa pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre."

Zorica Brunclik i Miloš Bojanić

Zorica Brunclik
foto: Kurir/Dragan Kadić

Folk pevačica Zorica Brunclik i njen kolega Miloš Bojanić zaratili su još tokom učešća u "Farmi 2" 2010. godine. Njihovi sukobi završili su na sudu. Bojanić je Zoricu tužio, jer je za njega navodno rekla "da je pedofil, lažov i "trula prostata", a pored toga je i pljunula u lice.

Miloš Bojanić
foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač je koleginicu dobio na sudu, a kada su se sreli pred sudijom Brunclikova je tvrdila da se uvreda ne seća i da je sigurno bila isprovocirana da tako nešto kaže, pisali su domaći mediji pre nekoliko godina. Takođe, Zorica je pred sudijom čak i zaplakala.

Nada Topčagić i Marinko Rokvić

Nada Topčagić
foto: Kurir/Damir Dervišagić

U trenutku kada je Marinko Rokvić slavio zbog rođenja svog unuka Simeona, morao je da se bavi i estradnom dramom vezanom za koleginicu Nada Topčagić. Naime, nakon rođenja Marinkovog unuka, pevač je izjavio da je pozvao pevačicu da mu peva na veselju povodom radosnog trenutka, a ona mu je zauzvrat tražila 500 evra. Pevačicu je ovo mnogo pogodilo i prekinula svaki kontakt sa kolegom.

Lepa Brena i Miroslav Ilić

Lepa Brena
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Naime, Brena je u potpunosti podržala Mirjanu Antonović koja tvrdi da sa pevačem ima sina Devina kojeg Miroslav i dalje ne priznaje.

Međutim, šuškalo se da razlog svađe Miroslava i Brene nema veze sa ljubavnicom, već sa nečim drugim.

Miroslav Ilić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, davne 1999. godine kada je bilo bombardovanje, Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobegli iz Srbije i sklonili se u Ameriku. Brena tada nije komentarisala njegove izjave, a šta je zapravo pravi razlog znaju samo njih dvoje.

Jelena Karleuša i Ceca

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Ceca i Jeca, Ceca i Karleuša
foto: Kurir/ Zorana Jevitić/ Stefan Stojanović

Njih dve su na ratnoj nozi duže od 20 godina, a sve je počelo nakon što je Karleuša izjavila: "Sve smo mi ku*ve!", oglasio se Arkan, koji je rekao da je JK prilikom te izjave bila pijana ili drogirana. U jednoj od emisija Minimaksa Jelena je komentarisala njegove reči: "Ko o čemu, kurva o poštenju".

"Zgranuta sam. Tačnije šokirana, i ne mogu da nađem pravi komentar. Posebno mi je krivo što sam Jelenu hvalila i isticala kao buduću pevačku zvezdu. Ona se, međutim, opredelila za karijeru ‘skandal devojke’. Popularnost se takvim putem nikako ne stiče. Preporučujem joj da ubuduće sve što govori, govori isključivo u svoje ime, a ne u ime svih koleginica", izjavila je tada Ceca.

Rat između Karleuše i Cece buknuo je i više ga niko nije mogao zaustaviti, a "mala od skandala" ga je često dodatno "potpaljivala" prozivajući Cecu na društvenim mrežama.

Njih dve su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dve godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali i "potkačila" Cecinu, tada maloletnu, decu Veljka i Anastasiju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs