USVOJIO JE ĆERKU I NAPRAVIO JOJ DETE DOK JE BILA MALOLETNA: A on je imao 7 kad je izgubio nevinost sa sestrama u CRKVI

Ljubavni život Stivena Tajlera krije mračne tajne koje šokiraju.

Celebrities
17:28h
USVOJIO JE ĆERKU I NAPRAVIO JOJ DETE DOK JE BILA MALOLETNA: A on je imao 7 kad je izgubio nevinost sa sestrama u CRKVI
Foto: Profimedia / Editorial images

Stiven Tajler, legendarni frontmen grupe Aerosmith, imao je šaroliku romantičnu istoriju tokom svoje karijere. U 74. godini, pevač je trenutno u dugogodišnjoj vezi sa Ejmi Preston, koja mu je partnerka više od decenije i koja je 40 godina mlađa od njega. Međutim, pre veze sa njom, njegove ljubevne veze bile su skandalozne.

Naime, poznato je da je muzičar usvojio ćerku kojoj je napravio dete kad je imala samo 16 godina.

Stiven Tajler
foto: Profimedia / Editorial images

Romantična istorija Stivena Tajlera uključuje dva braka. Njegov prvi brak bio je sa Sirindom Foks, koji je trajao od 1978. do 1987. i imao je svoj deo izazova. Sa njom je dobio ćerku Miu. Potom se oženio Terezom Berik 1988. godine, ali je njihov brak okončan 2006. Pored ovih značajnih veza, Tajler je bio veren i sa Erin Brejdi od 2011. do 2013. godine, iako nisu stupili u brak.

Stiven Tajler
foto: Profimedia / Editorial images

Ćerki napravio dete

Džulija Holkomb otkrila je detalje veze sa rokerom na koje je malo ko mogao ostati ravnodušan. Ne samo da ju je roker "uzeo pod svoje" kada je imala samo 15, a potom uz pristanak njene majke i usvojio, već joj je kasnije napravio dete, a kada je otišao na turneju, ostavio ju je samu, bez novca i svakodnevno slao menadžera ne bi li je ubedio da abortira. Stiven je tada već debelo bio u vezi sa majkom Liv Tajler, ali to Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi u kom je jedva izvukla živu glavu, nesrećna devojka pristala je na abortus, a nakon svega vratila se u porodični dom. Stiven je nakon toga zvao samo nekoliko puta i to je bilo to, ali je mnogo godina kasnije uplatio njenom udruženju za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane pola miliona dolara.

- Oko sat vremena mi je pričao o tome kako sam previše mlada za dete, da će dete ionako sigurno imati oštećenje mozga zbog dima, a i zato što sam uzimala opijate. Ponavljala sam tiho "ne", i rekla sam da nije u redu da me tera da donosim takvu odluku dok se još oporvljam. Rekao mi je da moram sada da izvršim abortus, jer će inače biti prekasno. I dalje sam odbijala, a onda mi je zapretio da će me ostaviti i vratiti me kod majke. Slomila sam se, uplašila sam se da će me i on napustiti kao i moji roditelji. Počela sam da plačem i pristala na abortus. Kasnije sam saznala da me je on tada već uveliko varao sa Bebe Buel, koja će kasnije roditi Liv Tajler. Verovala sam da me Stiven sigurno voli kada je preuzeo starateljstvo nadamnom i kada je toliko želeo bebu sa mnom - ispričala je Džulija.

Stiven Tajler
foto: Profimedia / Editorial images

Stiven je inače retko govorio o Džuliji, ali je u svojoj autobiografiji pričao o abortusu.

- Bila je to velika kriza. Strašno je to kada znate da novi život raste u ženi, ali svi oko vas vas uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svima, pa i vama i njoj. Onda odete kod lekara, on joj ubrizga nešto u stomak dok vi gledate i onda uskoro vidite mrtav fetus. Bio sam uništen i pitao se šta sam to uradio - napisao je u svojoj autobiografiji.

Stiven Tajler
foto: sbg / Mavrixphoto / Profimedia

Ona se kasnije ponovo udala i rodila šestoro dece, a pokrenula je i kampanju "Silent no more". Postala je veliki borac za šenska prava i bila uključena u borbu protiv nasilja, dok je otvorila i ustanovu u Memfisu za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane.

Inače, muzičar je nevinost izgubio već sa 7 godina i to sa bliznakinjama iz Francuske koje je upoznao u crkvenom horu. A nakon igrarija u dvorištu crkve, zaputili su se njihovoj kući gde se čin i odigrao.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs