NAJVEĆI SKANDAL NA DOMAĆOJ ESTRADI OBELEŽIO 2023. GODINU: Sestre se tukle i razvlačile po podu, pa ŠOKIRALE POTEZOM

Najveći skandal na estradi u 2023. godini, šokirao je javnost.

Celebrities
NAJVEĆI SKANDAL NA DOMAĆOJ ESTRADI OBELEŽIO 2023. GODINU: Sestre se tukle i razvlačile po podu, pa ŠOKIRALE POTEZOM
Foto: Printscreen Instagram

Snimak sestara Indire Indi Aradinović i Edite Aradinović početkom godine kako se tuku ispred kuće šokirao je javnost. Nesuglasice među sestrama navodno su počele su zbog poslovnih saradnika, a nastavile su se nizom gnusnih uvreda koje je Indi svakodnevno upućivala mlađoj sestri po pitanju njenog ljubavnog života. Edita je najpre pokušala da kroz šalu ublaži skandal.

Edita Aradinović
foto: PrintscreenJutjubAmiG Show

- Smarate ako mislite da ćemo ona i ja davati izjave. Možda se ponovo pobijemo valjano, na ovom snimku smo kao pijanice ispred supermarketa. Ko hoće da gleda našu pravu tuču neka uplati 30 dinara. Danas se bijemo, sutra se volimo, sve je u najboljem redu - rekla je pevačica na Instagramu u pokušaju da se našali na skandaloznu situaciju, a potom je uputila psovku na albanskom jeziku: Dušmani, j**em vam majku.

I Indi je posle nekoliko dana od tuče ispričala da su posle svađe otišle na kafu i pomirile se.

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen Instagram/ indy_ara_indira

- Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve (haha) - rekla je Indi, kroz šalu, naravno i dodala: Edita i ja imamo jako intenzivan odnos pun ljubavi i pun dinamike. Nikako red mržnje, red odricanja, to je mnogo jako između nas. Ne znam koji izraz da upotrebim za nas.

(Stil/Kurir)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs