SRPSKI ŠEIK IZ ČAČKA ŽELI DA MU DRUGE ŽENE RAĐAJU MUŠKU DECU, DA BI NJEGOVA OSTALA ZGODNA: Parama kupuje sve što poželi

Adam Adaktar hoće da mu surogat majka rodi sina, kako bi njegova žena zauvek ostala zgodna.

Celebrities
SRPSKI ŠEIK IZ ČAČKA ŽELI DA MU DRUGE ŽENE RAĐAJU MUŠKU DECU, DA BI NJEGOVA OSTALA ZGODNA: Parama kupuje sve što poželi
Foto: Printscreen Instagram/ adaktar_official

Adam Adaktar proslavio se rijaliti programom "Adaktarovi", koji je pratio dogodovštine kako samog "boga obrva", tako i njegove porodice, a format programa bio je slučan seriji koja je proslavila sestre Kardašijan.Uprkos tome što je rijaliti ubrzo završen, Adam ne prestaje da privlači pažnju javnosti kontroverznim izjavama.

Jedna od poslednjih njegovih izjava digla je prašinu u javnosti. Adam je rekao da želi da ima još dece, ali da ih neće Anđela rađati, već će imati surogat majku.

Adam Adaktar
foto: Printscreen Youtube / ADAKTAROVI

- Ne bih da sada pravimo još dece, ali hoćemo u budućnosti. U međuvremenu bih voleo i da malo živimo. Nemamo limit za to, voleo bih da imamo dece koliko možemo. U nekoj budućnosti bismo voleli da uzmemo surogat majku, to nam nije strano i želeli bismo da se Anđela odmori malo i da neko drugi obavi taj posao umesto nje. Ona ima tri carska reza i mislim da bi nam to bio pametan potez. Više ona neće rađati. Kad čitam komentare na društvenim mrežama o svojim šokantnim izjavama, ne uzbuđujem se oko toga. Žena nije fabrika i posle porođaja se raspadne! Retke su one koje izgledaju dobro posle porođaja, većini žena se stvarno drastično promeni telo. Zašto bismo tovarili ženu dok ne pukne, ako možeš za novac da tovariš neku drugu? Sad postoje žene koje su plaćene za to i to je odlično. Ona dobije odlične pare za to. Neke rađaju za džabe, ali da ne ulazimo dublje u ovu temu - rekao je Adam.

Adam Adaktar
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Šuškalo se i da bračni par ima potpisan predbračni ugovor.

- Oni nisu potpisali klasičan predbračni ugovor, kakav moderni parovi potpisuju. Andžela i Adam imaju tačno propisana pravila ponašanja. Pristala je na to da ona i suprug spavaju u odvojenim sobama, da on ima pravo na svoj privatni život, a ona na svoj. Adam se obavezao da će, ukoliko mu Anđela rodi troje dece, da je izdržava do kraja života. Zauzvrat, ona ne sme da ga javno bruka, da se eksponira sa drugim muškarcima, niti da ikome priča o njihovoj intimi - šokirao je tvrdnjama sagovornik dobro upućen u život skandaloznih supružnika, izjavaje za Alo.

Alis Adaktar, Adam Adaktar
foto: Printscreen Instagram / Alis Adaktar

Za Novu godunu, Adam je poeželo još jedno dete.

- Ne verujem u Deda Mraza, ali želim da mi se ispuni sve što sam zamislio. Neka bude četvrta beba, eto. Mislio sam da ću u Srbiji prvi napraviti ono što je Marija Šerifović, ali nisam se raspitao, ne znam da li može da se naruči i pol, ja bih samo muškarce - govorio je Adaktar za Republiku.

Inače, Adama mnogi zovi "Srpski šeik", a svojim luksuznim stilom života privlači pažnju gde god se pojavi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Adam Adaktar