BOGATSTVO IPAK MOŽE DA KUPI SREĆU, A ONA JE ŽIVI DOKAZ: Ono što ova žena radi je BAHAĆENJE dok svet s uživanjem gleda

Kim Kardašijan zna da ima sve i da sve može, a zašto - zato što ima novac! Gomilu novca

Celebrities
Autor:
BOGATSTVO IPAK MOŽE DA KUPI SREĆU, A ONA JE ŽIVI DOKAZ: Ono što ova žena radi je BAHAĆENJE dok svet s uživanjem gleda
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kim Kardašijan je i ovaj put nadmašila sebe. Organizovala je žurku za Badnje veče, a tom prilikom je u Kaliforniju donela sneg. Dvorište je ukrašeno tako što je ekipa ljudi donela žive borove i jele, postavila ih uz stazu do kuće, a okolo je svuda nanesen sneg.

Porodica Kardašijanovih se sankala iako je napolju temperatura bila 21 stepen. Ali pre nego što su pozvali na ovu žurku sva poznata lica Holivuda, Kardašijanke su se spremale za ovaj veliki događaj.

Nekoliko timova šminkera, frizera, kozmetičara došlo je da bi od Kim napravili lepoticu. To naravno nije bilo teško, a rijaliti zvezda je prikazala izgled pre i posle glam tima.

Kosa bez ekstenzija, kratka i iskrzana za tren se pretvorila u gustu grivu, dok je nenašminkano lice dobilo savršen sloj pudera da bi izgledala kao porculanska lutka.

Ovaj put, deca su je pratila u stopu, pa je njena ćerka Nort prošla kroz isti tretman ulepšavanja kao i njena mama. I dok Kim preteruje, svet sa uživanjem i sa otvorenim ustima prati njeno bahaćenje, nemo, u neverici odmahujući glavom.

Volimo da gledamo ono što ne možemo da imamo, šta li?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs