OSTALA JE MLADA UDOVICA SA BEBOM I VIŠE SE NIKAD NIJE UDAVALA: Doživela tešku sudbinu, pa mir pronašla na SELU

Teška sudbina Mirjane Bobić Mojsilović obeležena je velikom tragedijom.

Celebrities
OSTALA JE MLADA UDOVICA SA BEBOM I VIŠE SE NIKAD NIJE UDAVALA: Doživela tešku sudbinu, pa mir pronašla na SELU
Foto: Stefan Tomasevic/ATA

Trajati, biti uvek sveža i zanimljiva, puna energije i kreativnosti, oduvek lepa i šik samo je mali broj epiteta vezanih za književnicu i novinarku Mirjanu Bobić Mojsilović. Ono što je poznato jeste da je rano ostala bez muža, doktora Ljubomora Mojsilovića, koji je preminuo kada je imao samo 37 godina. Mirjana je tada ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom Milom i više se nikada nije udala.

- Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu - rekla je ona jednom prilikom u emisiji "Promena".

Mirjana Bobić
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija potresna i ono je uvek oštećeno. Pogotovo ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - rekla je Mirjana tada.

Dok je na pitanje voditeljke "da li joj je zbog toga ćerka zahvalna zbog toga", spisateljica je odgovorila:

Mirjana Bobić Mojisilović
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Nikada joj nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna - izričita je bila Mira.

Mrijana je kupila kuću u selu Mramorak, u Banatu, te je na seoskom imanju napravola pravu oazu mira.

Mirjana Bobić Mojisilović
foto: ATA Images

- Na seoskom imanju gajila sam letos paradajz i peršun, i uživala. Zanimljivo je da na selu nemate vremena da sedite. Kosim travu, a to je ujedno i savršena mentalna i fizička gimnastika, posadila sam voćke, upoznajem ljude, kuvam i pišem. Napravila sam malu oazu izvan grada i imam gde da pobegnem. A maštoviti ljudi mogu da naprave sve. Dakle, ne planiram da živim od poljoprivrede, ali bar mogu svoju salatu, luk i voćke da jedem. Tamo me je takođe vodila ideja o slobodi. O maloj slobodi i opiranju matriksu - rekla je Mirjana za Stil.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs