Drži se, divo

ZDRAVLJE SELIN DION SVE GORE: Pevačica božanstvenog glasa ne može da kontroliše pokrete tela, jedva se kreće

Prošle godine fanovima je saopštila da će zbog bolesti morati da odloži svoju svetsku turneju.

Celebrities
Autor:
ZDRAVLJE SELIN DION SVE GORE: Pevačica božanstvenog glasa ne može da kontroliše pokrete tela, jedva se kreće
Foto: SONY PICTURES / Planet / Profimedia

Godinu dana nakon što je objavila da boluje od sindroma Stiff Person (SPS), bolešću koja uzrokuje nekontrolisane grčeve i ukočenost mišića, zdravstveno stanje pevačice Selin Dion (55) iz dana u dan se pogoršava.

Selin Dion
foto: Profimedia

- Ona više nema kontrolu nad mišićima i ne može da kontroliše pokrete tela. Ono što mi slama srce jeste to što je uvek bila disciplinovana i što je na sve pazila. Naša mama je uvek govorila da će ona najbolje da prođe od svih nas, upravo zbog takvog stila života. Istina je da je i u našim i u njenim snovima cilj da se što pre vrati na binu i da nastavi da radi ono što najbolje zna - da peva zajedno sa publikom koja je obožava. U kom stanju, zaista ne znam, nadamo se pomaku nabolje - ispričala je njena sestra Klodet Dion.

Selin Dion
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Najveća podrška su joj njeni sinovi

Selin je prošle godine fanovima saopštila da će zbog bolesti morati da odloži svoju svetsku turneju. - Nažalost, grčevi utiču na svaki aspekt mog svakodnevnog života, a prave mi velike teškoće dok hodam i dok se kećem i ne dozvoljavaju mi ni da koristim glasne žice i da pevam na način na koji sam navikla, jer se i u tom delu mišići grče i stežu - rekla je pevačica za koju kažu da ima jedan od najlepših glasva na svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs