IGOR KOJIĆ JE OSTAVIO ZBOG INTIMNOG SNIMKA, A ČOVEK KOG JE LUDO VOLELA TRAGIČNO STRADAO: Danas se kupa u luksuzu

Jelena Žeželj danas živi van Srbije, sa čovekom za kojeg se udala nakon ljubavnih brodoloma.

Celebrities
IGOR KOJIĆ JE OSTAVIO ZBOG INTIMNOG SNIMKA, A ČOVEK KOG JE LUDO VOLELA TRAGIČNO STRADAO: Danas se kupa u luksuzu
Foto: Printscreen Youtube

Javnost je Jelenu Žeželj, sada Seležan, upoznala 2008. godine kao učesnicu "Velikog brata". Ona je bila jedna od najistaknutijih učesnica rijalitija, a svojim atraktivnim izgledom privukla je veliku pažnju i brojne simpatije.

Učešće u rijalitiju donelo joj je i emotivnu vezu sa Stefanom Zečevićem, koji je nakon napuštanja rijalitija poginuo u saobraćajnoj nezgodi. Po izlasku iz rijalitija Jeleni su se otvorila mnoga vrata, te je ubrzo postala voditeljka.

Jelena Žeželj
foto: Printscreen Youtube

Po napuštanju rijalitija započinje vezu sa Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana posle saznanja da su u ljubavnom odnosu, Jelena se našla u centru skandala kada je u javnost isplivao njen intimni snimak.

Naslovnice su bile pune njenog imena, kao i eksplicitnih fotografija. Jelena je demantovala da je ona na spornim fotografijama, a mladi Kojić ju je nakon skandala ostavio.

Jelena Žeželj
foto: Printscreen Youtube

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav - rekla je svojevremeno Jelena i dodala:

- Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

Jelena Žeželj
foto: Printscreen Facebook / Jelena Žeželj

Godine 2014. udala se za Nemanju Seležana, finansijskog savetnika, predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora "Saint Catherine" koledža.

Jelena Žeželj
foto: Facebook / Jelena Žeželj

Venčali su se u Las Vegasu, a u septembru 2015. godine dobili su prvo dete, sina Stefana. 2018. su dobili i ćerku, a ona od tada nije posetila Srbiju.

Ipak, po njenim društvenim mrežam se vrlo lako može zaključiti da živi veoma luksuzan i srećan život.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs