FOTOGRAFIJA GOLIŠAVOG DEJVIDA BEKAMA ZBOG KOJE SVE ŽENE MRZE VIKTORIJU: Na njeno "Nema na čemu" komentarišu sa "J*** se"

Bekamova fotografija zaludela žene širom sveta, zahvaljuju se Viktoriji što ju je okačila.

Celebrities
14:37h Autor:
FOTOGRAFIJA GOLIŠAVOG DEJVIDA BEKAMA ZBOG KOJE SVE ŽENE MRZE VIKTORIJU: Na njeno "Nema na čemu" komentarišu sa "J*** se"
Dejvid Bekam u boksericama, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Fotografija na kojoj Dejvid Bekam leži na podu u belim boksericama, snimljena u kadru uhvaćenom od strane njegove supruge, brzo je obišla ceo svet i izazvala zanimljive reakcije.

Ova slika objavljena je na instagram profilu Viktorije Bekam, a na njoj je očigledno kako Bekam pokušava da reši problem sa televizorom koji im zadaje izazov.

"Električar je došao da popravi televizor... Nema na čemu!', stoji u opisu fotografije koja je raspametila njegove obožavatelje, prenosi Žena.rs

Na ovu Viktorijinu objavu ženama širom planete skočio je puls momentalno, a neke su prokomentarisale šaljivo "J**** se, ku**o"

Mnogi poznati iz sveta šou biznisa su komentarisali ovu bojavu, a među njima i teniska zvezda Judžini Bušard koja je napisala kratko i jasno: 'I moj je pokvaren...'

"Božićni poklon za ceo svet" , bio je još jedan od šaljivih komentara.

"Oni više ne prave ovakve električare," dodala je druga korisnica ove društvene mreže.

Međutim, još više pažnje je privukao komentar kompanije "Samsung", čiji su se stručnjaci za društvene mreže oglasili sa službenog Instagram profila, ostavivši šaljiv komentar:

"Izjava o odricanju od odgovornosti: ne dolaze svi naši televizori sa ovakvim majstorom", stoji u komentaru.

(Stil/Žena)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs