ŽENA KOJA SE UDALA ZA GLUMCA ČIJE JE POSTERE LEPILA NA ZID PROSLAVILA JE 45. ROĐENDAN: On ju je upropastio za vek vekova

Kejti Holms već godinama ima taj nesrećan izraz lica koji se ne menja čak ni na rođendan

Celebrities
Autor:
ŽENA KOJA SE UDALA ZA GLUMCA ČIJE JE POSTERE LEPILA NA ZID PROSLAVILA JE 45. ROĐENDAN: On ju je upropastio za vek vekova
Kejti Holms, Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Holms je proslavila 45. rođendan u Njujorku gde je izašla u šetnju sa ćerkom Suri koju je dobila u braku sa Tom Kruzom.

Glumica je za ovu priliko obukla crnu dugu haljinu, dok je oko ramena prebacila beli kaput.

Skromna i nasmejana, Kejti je strpljivo pozirala fotografu, dok je njena ćerka ubrzala i okrenula se kako je ne bi fotografisali.

Kejti se okrenula snimanju i režiranju filmova, dok je Suri u par njenih projekata pevala. Inače, Suri sledeće godine upisuje fakultet, a priča se da će Tom Kruz platiti njeno školovanje, dok će do punoletstva da joj isplaćuje oko 30.000 evra mesečno.

Kejti Holms
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Kejti Holms je bila mlada glumačka nada koja se pojavila u tinejdž seriji "Dosonov seriji". Taman kada se počela pojavljivati na crvenom tepihu, Tom Kruz se zaljubio u nju i u roku od 8 nedelja od zabavljanja, par se verio. Već sledeće godine Kejti je rodila Suri, koja je bila prvo biološko dete Toma Kruza koji je pre toga godinama pokušavao da dobije decu sa Nikol Kidman.

Tom je gostujući kod Opre Vinfri sumanuto skakao po krevetu govoreći kako se zaljubio ludo u Kejti, te da s njom želi da provede vek. Ipak, par se razveo nakon 6 godina, a razlog razovada je sekta u kojoj je Tom godinama. I to je bila javna tajna.

Kejti Holms, Tom Kruz
foto: Profimedia

Posle ovog, za Kejti Holms vrata Holivuda su se zatvorila. Godinama je niko nije angažovao na novim projektima, a ona se pojavljivala tu i tamo na par događaja. Živela je normalno i neprimećeno u Njujorku gde je i danas.

2012. godine je bila zvanično razvedena i sama. Nije nikome govorila s kim se zabavlja, mada su je mnogi viđali sa glumcem Džejmijem Foksom. Par je godinama viđan po ćoškovima kako se drže za ruke, da bi 2019. godine definitivno prekinuli svaku vezu.

Kejti Holms, Džejmi Foks
foto: Profimedia

Kejti ulazi u kratku vezu sa kuvarom Emiliom Vitolom kojem je veza sa glumicom bila odlična reklama za restoran. Kejti opet nije imala sreće i par raskida nakon par meseci.

Ove godine Kejti je sreću našla pored muzičara Bobija Votena III. Bobi prati Kejt na događajima i definitivno ne skriva njihovu vezu.

1 / 12 Foto: Steve Eichner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs