SA KIM SU U BRAKU NAJLEPŠE ŽENE U SRBIJI? Ne vole da eksponiraju svoje muževe, kriju ih od javnosti kao zmija noge

Najlepše Srpkinje vešto kriju svoje muževe od očiju javnosti, a evo ko su njihove jače polovine.

Celebrities
Autor:
SA KIM SU U BRAKU NAJLEPŠE ŽENE U SRBIJI? Ne vole da eksponiraju svoje muževe, kriju ih od javnosti kao zmija noge
Sa kim su u braku najlepše žene u Srbiji?, Foto: Andreja Damjanović

Kada postanete javna ličnost, vaš život postaje predmet pažnje javnosti. Paparaci prate poznate žene iz Srbije na svakom koraku, dok fanovi na društvenim mrežama pažljivo prate svaku njihovu objavu.

Ipak, i pored izloženosti javnosti usled prirode svog posla, mnoge poznate Srpkinje se maksimalno trude da sačuvaju svoj privatni život za sebe. To podrazumeva da ne ističu svoje supružnike i ne dele informacije o njima putem medija, prenosi Zadovoljna.rs

1. Anica Dobra

Proslavljena srpska glumica publiku uvek iznova oduševljava svojim ulogama kako u Srbiji tako i van granica naše zemlje. Međutim, ona se trudi da svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti. I u tome vešto uspeva. Anica nikada ne eksponira porodicu i u medijima ne govori o svojoj privatnosti.

Anica Dobra
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ipak, poznato je da je pre tri decenije srce ove talentovane glumice osvojio biznismen Miodrag Mića Sovtić, sa kojim ima ćerku Minu Sovtić, koja sledi majčine korake. Miodrag, dugogodišnji predsednik fudbalskog kluba Dorćol, pruža snažnu podršku svojoj supruzi iz senke.

Misteriozni Miodrag Sovtić ima i sina Miloša iz prvog braka, koji je svojevremeno postavljen za sekretara stručnog štaba „gaučosa“.

Mića Sovtić
foto: printscreen/youtube/ Pink.rs

2. Lena Kovačević

Poznata pevačica Lena Kovačević već više od decenije uživa u harmoničnom braku sa suprugom Veljkom Brčinom, farmaceutom i uspešnim biznismenom. Ipak, Lena vešto čuva privatnost svog izabranika, oca njihovih sinova Vuka i Teodora.

Lena Kovačević
foto: Irina Duplevskaja

Retko je možemo videti sa mužem na nekom događaju ili crvenom tepihu, a kako je uspela da sačuva emotivni život, umetnica je jednom otkrila za medije.

Ne umem drugačije. Delim u priči sve ono što imam potrebu da delim, tako sam i ja odrasla. To je model koji mi se dopao. Za mene je svačiji privatan život nešto sveto“, naglasila je svojevremeno.

Veljko Brčin
foto: Kurir / Damir Dervišagić

3. Ivana Korab

Suprug manekenke Ivane Korab ostaje enigma za javnost. Ova lepa manekenka, koja je ove godine postala majka po drugi put, godinama se trudi da javnost ne zna gotovo ništa o svom životnom saputniku.

Ivana nije želela ni da pominje ime svog supruga. Dok redovno deli fotografije sa decom na Instagramu, na nijednoj od njih neće te pronaći supruga. Jednom je čak objavila fotografiju sa njim i sinom, snimljenom tokom zimovanja, ali je muževljevo lice sakrila emotikonom.

4. Maja Berović

Maja Berović je u skladnom braku od 2016. godine sa biznismenom Alenom Dragoslavom, sa kojim ima sina kojeg je rodila 2022. godine u bolnici u Austriji. Iako je svog supruga upoznala kada je imala samo 17 godina, ona ga krije od javnosti.

Gotovo nikada se ne pojavljuju zajedno na dešavanjima. A samo jednom je napravila presedan i pokazala ga na Instagramu.

Maja Berović
foto: Printscreen Instagram/mayaberovicofficial

5. Marina Tadić

Pevačica Marina Tadić vešto čuva privatnost svog supruga, advokata Uroša, od očiju javnosti. Nisu zajedno viđeni na javnim događajima, a ni na društvenim mrežama Marina ne deli fotografije s njim.

Razlog je jednostavan: želi sačuvati svoju oazu mira za sebe, dok njen suprug nije ljubitelj publiciteta. Ipak, neretko se susreće sa komentarima javnosti koji joj baš i ne prijaju.

Ja ne živim za Instagram, moj život je moj život, karijera je nešto sasvim drugo i nema potrebe mešati te dve stvari, jer čovek nije iz ovog posla, da je iz ovog posla to bi bilo sasvim prirodno i normalno da se mi sad slikamo, ali on se bavi sasvim drugim poslom. Ja lično mislim da imam pravo na svoju privatnost“, rekla je Marina svojevremeno u emisiji „Grand magazin“ i dodala:

Oni meni kažu ja krijem, pa ne krijemo se mi, ja živim normalan život samo što ja to ne predstavljam na Instagramu svaki sekund, da ja pokažem ljudima da smo mi srećni, meni to nije potrebno. Meni je potrebno da, kada smo zajedno, da mi imamo našu sreću i našu oazu, on, ja i naše dete, a sad zašto bi to morala Zora iz Leskovca da to zna. Ona treba da zna da li sam se ja ošišala, da li izgledam super i da li mi je izašla nova pesma, to što se tiče moje karijere, a što se tiče mog privatnog života tako je bilo od početka, tako će biti dok god budem na toj javnoj sceni.“

Marina je u januaru 2020. godine postala majka devojčice Vere i od tada njen život dobija novi smisao.

Marina Tadić, Dajana Paunović
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

6. Bojana Rajić Đurđević

Poznata srpska manekenka se dugi niz godina ne pojavljuje u javnosti, a otkako se razvela od golmana Vladimira Stojkovića i udala za biznismena Branislava Đurđevića, ona vešto krije svoj privatan život od medija.

Bojana Rajić
foto: :Antonio Ahel/ATA

Iako je aktivna na društvenim mrežama, samo u retkim situacijama objavi fotografiju sa mužem, i to obično kada su godišnjice u pitanju i neki njima važni datumi.

(Stil/Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs