BRANKA SOVRLIĆ JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH PEVAČICA DOMAĆE ESTRADE, ALI IPAK SVE BI DALA ZA OVO: "Bog ti ipak ne daje sve"

Branka Sovrlić danas ima 66 godina i karijeru bez ijedne mrlje. Na prvi pogled ona ima sve: bogatstvo, voljenog muža i uspešnu karijeru, ali pevačica ipak žali za nečim

Celebrities
Autor:
BRANKA SOVRLIĆ JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH PEVAČICA DOMAĆE ESTRADE, ALI IPAK SVE BI DALA ZA OVO: "Bog ti ipak ne daje sve"
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Branka Sovrlić smatra se jednom od veoma produktivnih i pravih pevačica iz perioda stare Jugoslavije. Njena karijera je bez ijedne mrlje, a pevačica je upravo ovih dana izjavila da sada ima luksuz da snima i peva samo one pesme koje joj se dopadaju, ne razmišljajući o tome kako će one proći kod publike.

Uspešna karijera, ali i mudri poslovni potezi omogućili su joj da stekne veliko bogatstvo. Naime, pevačica i njen suprug su novac ulagali u nekretnine, pa ovaj par ima niz luksuznih stanova u Beogradu i sarajevu, kao i restoran.

"Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve.

Ostvarena sam kao pevačica koja ima vanvremenske hitove, a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Srećna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali decu nas je još čvršće vezalo," ispričala je pevačica za Telegraf.

Branka Sovrlić je rođena 1957. godine u Mostaru. S obzirom na to da joj je otac bio vojno lice, sa bratom i majkom se vrlo često selila. Ipak, kaže da, pored Mostara, svojim gradovima smatra i Skoplje, Niš, Beograd i Sarajevo.

Ranih osamdesetih godina je na jednom nastupu u Sutomoru upoznala muzičkog producenta i estradnog menadžera Sadika Paju Pašića kome se mnogo svidela. Ipak, nije želela da uplovi u vezu sa njim sve do 1984. godine.

Od tada su postali nerazdvojni u privatom i poslovnom smislu. Paja je ostao njen menadžer do danas, a par Sovrlić – Pešić su vlasnici dva restorana u Sarajevu, te nekoliko nekretnina širom bivše Jugoslavije.

Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Njihov privatni život nikad nije bio u fokusu javnosti, a ono po čemu su se isticali su upravo pesme koje su zajedno načinili vanvremenskim hitovima, piše Biografija.org

(Stil/Telegraf/biografija.org)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs