3 VERE U JEDNOJ KUĆI - JEDNA ĆERKA PRAVOSLAVKA, 2. BUDISTKINJA, TREĆA MUSLIMANKA: Naš pevač imao aferu i sa striptizetom

Naš čuveni pevač, Goran Bregović vaspitao je ćerke na poseban način - da sve vole i poštuju.

Celebrities
11:02h
3 VERE U JEDNOJ KUĆI - JEDNA ĆERKA PRAVOSLAVKA, 2. BUDISTKINJA, TREĆA MUSLIMANKA: Naš pevač imao aferu i sa striptizetom
Foto: Printscreen Youtube / todorspin

Goran Bregović važio je za jednog od najvećih zavodnika bivše Jugoslavije, za kojim su uzdisale i mnoge slavne dame. Povezivali su ga sa mnogobrojnim lepoticama sa estrade - Lepom Brenom, Katarinom Radivojević, Alkom Vuicom, do Majom Sabljić, Ljiljanom Ticom, Kajom Ostojić, Brankom Nevistić, Severinom.

Jednom prilikom je kazao kako se kod njega strast prema ženama rodila sa 17 godina kada je svirao u jednom striptiz baru. Tako mu se i desila ljubav sa jednom Jasenkom. S njom je dobio ćerku i tako rano postao otac. Priča se da Jasenka danas živi u Australiji i ima dvoje dece.

Goran Bregović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Međutim, njgov ljubavni život obeležila je supruga Dženana, sa kojim je decenijama u skladnom braku. Brega sa suprugom Dženanom živi u Parizu, a iz njihove velike ljubavi izrodile su se i tri ćerke - Ema, Luna i Una. Slavni muzičar veoma je liberalan kada je vaspitanje u pitanju, te se ne meša u odluke svijih mezimica.

Bregović je jednom prilikom otkrio da su sve tri njegove ćerke različite veroispovesti. Jedna je muslimanka, druga je budistkinja, a treća pravoslavne veroispovesti.

"Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde", rekao je on jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs