DECENIJSKA LJUBAV KATARINE RADIVOJEVIĆ I OLIVERA MANDIĆA PUKLA PREKO NOĆI: Zbog 22 godine mlađe uradio joj je OVO

Dugogodišnja veza jedne od naših najlepših glumica i muzičara prekinuta je preko noći.

Celebrities
17:53h Autor:
DECENIJSKA LJUBAV KATARINE RADIVOJEVIĆ I OLIVERA MANDIĆA PUKLA PREKO NOĆI: Zbog 22 godine mlađe uradio joj je OVO
Ljubav Katarine Radivojević i Olivera Mandića, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Katarina Radivojević i kantautor Oliver Mandić živeli su pod istim krovom a njihova ljubav je u to vreme trajala čak deset godina.

Prijatelji su očekivali da će im svakog časa uručiti pozivnice za svadbu ali nažalost došlo je do potpunog obrta koji je bio na ivici skandala.

Scenario je bio potpuno drugačiji a spekuliše se da je jednu od tada najlepših žena domaće javne scene njen tadašnji dečko ostavio preko noći.

Katarina Radivojević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Navodno ju je zamolio jedne noći da već ujutru napusti njegov stan i odnese svoje stvari, a sve zbog toga što se zaljubio u 22 godine mlađu Maju Kozlicu, sa kojom se kasnije i oženio. Njihova dugogodišnja veza je za muzičara istog trena postala prošlost.

Sa Majom, jednom od direktorki Beogradskog sajma, dobio je ćerku, te nije krio da uživa u svakoj sekundi porodičnog sklada i mira.

Oliver Mandic
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Katarina, s druge strane, dugo nije uspevala da pronađe mir, a onda je sreću potražila u inostranstvu gde danas živi i radi.

Posle raskida veze sa Oliverom o Katarininim novim emotivnim izborima nije se mnogo znalo, što je situacija i dan-danas.

Svi se pitaju da li je muzičara sa kojim je provela najlepše godine ikada prebolela, prenosi Story.rs

Katarina Radivojević
foto: Radule Perisic/ATAImag

Kako se pojavila na filmskom platnu kao Zona Zamfirova, Katarina Radivojević je momentalno sve očarala svojom nestvarnom lepotom, posebno krupnim očima i širokim osmehom.

Ona danas blista u petoj deceniji, a iako je radila neke minimalne estetske korekcije na sebi, pobornik je što prirodnijeg izgleda. Ističe da se skorz prepušta svom lekaru, u čije znanje i stručnost beskrajno veruje, kada je u pitanju nega lica. Smatra da je velika esteta i profesionalac, i ume sve da uradi umereno, na pravi način.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, jakom vilicom i istaknutim jagodicama, iako se mnogo spekulisalo o korekcijama na njenom licu. Sa druge strane, Katarina izuzetno vodi računa šta jede, veoma retke su prilike kada sebi dopusti da se opusti.

U poslednjih nekoliko godina primetila je da joj smeta gluten, pa se trudi da ga izbaci iz svoje ishrane. Testeninu je izbacila iz svakodnevice, a ako je jede, trudi se da to bude pirinčana ili kukuruzna.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs