OTIMALA TUĐE MUŽEVE, ORGIJALA, VARALA, PA JOJ SE U 7. DECENIJI SVE VRATILO: Nije ni sanjala šta će je snaći u starosti

Živela punim plućima, ono što je joj je život priredio nije mogla ni da sanja

Celebrities
14:06h Autor:
OTIMALA TUĐE MUŽEVE, ORGIJALA, VARALA, PA JOJ SE U 7. DECENIJI SVE VRATILO: Nije ni sanjala šta će je snaći u starosti
Džeri Hol, Foto: Profimedia

Iako su u očima javnosti, uprkos ogromnoj razlici u godinama milijarder Rubert Mardok (91) i manekenka u penziji Džeri Hol (65) delovali kao skladan par, ipak je došlo do razvoda nakon 6 godina braka, a mnogi su bili ubeđeni da je ona ta koja je ostavila svog supruga.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

Međutim, kako stvari stoje, priča je potpuno drugačija, odnosno, manekenka je ta koja je ostavljena i to zbog najbanalnijeg razloga. Da zlo bude još gore, Mardok ju je ponizio i tako što joj vesti o razvodu nije saopštio lično, već preko sms poruke, a bivša manekenka bila je šokirana iznenadnim okončanjem odnosa.

Ko je bila Džeri Hol?

Džeri Hol je do 21. godine krasila preko 40 naslovnih strana modnih magazina i postala jedna od samo nekoliko najplaćenijih manekenki. Imala je ugovore sa modnom kućom Iv Sen Loren i brendom Revlon, izlazila na najpoznatija mesta i družila se sa Salvadorom Dalijem i Endijem Vorholom.

Sredinom sedamdesetih godina, započela je emotivnu vezu s Brajanom Ferijem, poznatim zavodnikom, i zajedno su proveli četiri godine. Međutim, njihova veridba prekinuta je zbog Mika Džegera, frontmena Roling Stounsa, koji je postao nova ljubav u njenom životu. Džeri Hol i Džeger su se sreli 1976. godine, kada je on bio u braku sa Bjankom Džeger, a zvanično su postali par nekoliko godina kasnije.

Džeri Hol
foto: Profimedia

Dok je bila u vezi s Ferijem, koji je pronašao inspiraciju u njoj, pojavila se u nekoliko njegovih muzičkih spotova i čak je bila model na omotu albuma "Siren" njegovog benda "Roxy Music". Iako je fotografija s omota postala ikona u muzičkom svetu, Džeri je prolazila kroz teškoće tokom snimanja, budući da je pozirala gola na ledenim stenama Engleske. Ipak, njen trud se isplatio!

Sa svojih 183 cm oduvek je odskakala od svojih koleginica. Duga, negovana zlatna kosa, crveni karmin, plave, mačkaste oči, savršeno telo, ali i fantastičan osećaj za odevanje, napravili su od Džeri Hol ikonu stila za sva vremena i supermodela pre nego što je sam termin nastao.

Bila je inspiracija za dva velika hita – “Kiss and Tell” Brajana Ferija, i “Miss You” dobro poznate pesme Stounsa, koju je napisao Džeger.

Princ od Bruneja joj je poklonio veliki buket cveća – toliko veliki, da su ga nosila dva muškarca!

Najpoznatija je njena izjava: “Mama me je naučila kako zadržati muškarca: moraš biti kućna pomoćnioca u dnevnoj sobi, kuvarica u kuhinji, i kurva u spavaćoj sobi!”.

Mik Džeger i Džeri Hol nikada se nisu zvanično venčali, iako su imali ceremoniju venčanja na Baliju. Rastali su se nakon 22 godine veze. Za Mika je rekla da je divan otac, ali užasan muž, u šta je zaista lako poverovati. Nakon Džegera, Džeri je imala avanture sa poprilično mladim muškarcima, ali nijednog do sada Džeri nije razmatrala za nešto više od igračke.

Mik je izjavljivao da je sa njim imao najboli seksualni život, da je u mladosti pristajala i na orgije. Pre nekoliko godina iznenadila je javnost kada je obelodanila da ponovo staje na ludi kamen i da se udaje za čuvenog milijardera, ostarelog, Ruperta Merdoka, koji je ostavio kao praznu vreću.

Dejli Mejl prenosi da ju je na taj način po stare dane stigla karma.

Džeri Hol
foto: Profimedia

Džeri Hol je videla sve, bila na vrhu sveta, uvek pokazujući svoj zavodljiv osmeh. Žena koja je ušla u sedmu deceniju života može da kaže da je proživela ono za šta većini ne bi bilo dovoljno ni da imaju devet života!

"Fabrika" Endija Vorhola, čuveni "Studio 54" i ekskluzivni "Klub 21", blistave modne piste, druženje uz čaj s članovima kraljevskih porodica, inspiracija najpoznatijih dizajnera i fotografa - sve ovo ukazuje na to da, uz malo sreće, možemo doživeti raznoliki životni spektar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs