DOK SE ON TRUDI DA BUDE MUŽ PO MERI, PRVA SUPRUGA MU SE SUROVO SVETI: Za bivše je penicilin, a njihovim ženama rak rana

Dok se mnogi pitaju u kakvom je odnosu Dženifer Garner sa bivšim partnerima, ona je upecala novog milionera.

Celebrities
12:27h
DOK SE ON TRUDI DA BUDE MUŽ PO MERI, PRVA SUPRUGA MU SE SUROVO SVETI: Za bivše je penicilin, a njihovim ženama rak rana
Foto: Profimedia

Čini se da glumica Dženifer Garner ima poprilično blizak odnos sa bivšim ljubavima. Dok je paparaci sve češće "hvataju" u društvu bivšeg supruga Bena Afleka, ovog puta je objavila fotografiju na Instagram, čestitajući rođendan bivšem dečku Majklu Vartanu.

"Ne mogu se setiti zašto sam bila Bavarka, ali znam da ti je danas rođendan. Nadam se da ti je sjajan. XX S. Bristow" - napisala je Dženifer uz fotografiju.

Inače, Garner i Vartan upoznali su se 2001. dok je glumica još bila u braku sa Skotom Folijem. Njihova ljubavna priča izašla je izvan ekrana, a u vezi su bili do 2004. godine. Iako njihova romansa u stvarnom životu nije potrajala, nasleđe njihovih likova očigledno je ostalo jako upamćeno kod obožavatelja koji su s nostalgijom i uzbuđenjem ostavili brojne komentare nakon njene čestitke.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je raskinula sa Vartanom, Dženifer Garner uplovila je u vezu sa Benom Aflekom za kojeg se kasnije udala. Par je bio u braku 12 godina, dok je ona bila uz njega čak i kada se borio protiv alkohola. Zanimljivo je da je njena žrtva naišla na nezahvalnost, budući da je Aflek u jednom intervjuu istakao da je pio zato što je bio nesrećan u braku.

Dženifer Garner
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos nesuglasicama i razvodu, njih dvoje danas se često viđaju, a pojavile su se i spekulacije da Aflek potajno čezne za bivšom, dok se sa sadašnjom suprugom Dženifer Lopez stalno svađa.

Takođe, mnogi komentarišu da Dženifer Garner očajniči pokušava da održi kontakt sa svojim bivšim partnerima, ne obraćajući pažnju na to da li njihovim sadašnjim ženama to smeta.

1 / 7 Foto: Profimedia

Inače, Aflek i Garnerova imaju troje dece o kojima pretežno brine ona.

Dženifer Garner
foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je već pet godina srećno zaljubljena u Džona Milera, biznismena i glavnog izvršnog direktora kompanije CaliGroup, iako se spekulisalo da su raskidali više puta. Dok se vešto trudi da svoju ljubavnu vezu zadrži daleko od očiju javnosti, bivšim partnerima "mrsi konce".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs