TRAGEDIJA KOJA JE RAZORILA JUGOSLOVENSKOG PEVAČA: "Takvu tugu nikom na svetu ne bih poželeo!"

Tragedija koju je doživeo Mišo Kovač, unela je veliku tugu u njegov život.

Celebrities
TRAGEDIJA KOJA JE RAZORILA JUGOSLOVENSKOG PEVAČA: "Takvu tugu nikom na svetu ne bih poželeo!"
Foto: Printscreen/youtube

Vest da je poznati muzičar Mišo Kovač pre dva dana primljen u bolnicu, zbog povišene temperature, zabrinula je javnost. Međutim, njegova ćerka Ivana, oglasila se za hrvatske medije i istakla da je njegovo stanje stabilno.

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, potrebno je da odu u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - rekla je Ivana Kovač za Večernji list.

Mišo Kovač
foto: Printscreen/youtube/ Croatia Records

Podsetimo, krajem 2022. godine Mišo je hospitalizovan zbog posledica korona virusa, nakon čega je najavljen njegov povratak na scenu.

Muzičar iza sebe ima burnu životnu priču, obeleženu velikom tragedijom. Naime, tuga i patnja počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik stradao 1992. godine. Mišo i supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima.

"Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život", često je ponavljao Mišo kojem se tada ceo svet srušio. Na tabletama je bila i Mišina supruga Anita, a nakon nekog vremena brak im se raspao. Priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu pevač nikada nije ispričao do kraja.

Mišo Kovač
foto: Youtube Printscreen / Croatia Records

"Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu", rekla je jednom prilikom Anita.

Edi je bio sedam dana u komi i umro je u velikim bolovima. Anita je i tada tvrdila da se sigurno nije sam ubio i da je bio deo neke političke igre.

"To je ono što i mene i Mišu kao roditelje boli. Mišo se želeo svetiti, tražiti pravog krivca, ali ja sam mu savetovala da to ne čini jer svakome će se vratiti milo za drago", objasnila je.

Mišo Kovač
foto: Printscreen/youtube

Nova veza s vidovnjakinjom Silvijom Konte Kalvi Marković počela je da puni naslovne strane novina. Pevač je pokupio stvari i otišao iz porodičnog doma. Istog poslepodneva Aniti je poznanica javila da se ukrcao na trajekt za Brač s dotičnom damom. Njegova ćerka Ivana nije podnela to što ih je otac ostavio. U proročnici, pevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

"Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju", ispričao je Mišo, koji je sebi u međuvremenu pridodao i ime Mate.

Ćerka Ivana sve je teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs