TRPELA JE SVE PREVARE MUŽA, PA GA PONIZILA PRED CELIM SVETOM, A ONDA MU SE VRATILA: Sad fatalna pevačica NE LIČI NA SEBE

Bijonse je svoju bujnu smeđu kosu, koja je bila zaštitni znak, ofarbala u plavo, a pohvale na račun novog izgleda samo pljušte!

Celebrities
10:05h Autor:
TRPELA JE SVE PREVARE MUŽA, PA GA PONIZILA PRED CELIM SVETOM, A ONDA MU SE VRATILA: Sad fatalna pevačica NE LIČI NA SEBE
Bijonse, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bijonse, jedna od najdominantnijih zvezda na svetskoj muzičkoj sceni već godinama, sinoć je imala holivudsku premijeru filma o dosadašnjem životu "Renaissance". Vlasnica raskošnog glasa, koji obožavaju milioni, blistala je u srebrnoj sirena haljini, ističući sve zanosne oblike od kojih doslovno zastaje dah. Opaske da je iskopirala Kim Kardašnijan, čini se, nisu je uopšte doticale, već nije skidala osmeh sa lica, te je zračila posebnom energijom.

Iako nije pozirala pred okupljenim fotoreporterima, ceo događaj je bio preplavljen emocijama, a premijerno prikazivanje filma bio je odličan povod da budu na okupu sve članice nekadašje grupe "Destiny's child", u kojoj je Bijonse započela blistavnu karijeru.

Međutim, sve je iznenadila potpuno drugačijom bojom kose, te se za ovu priliku ofarbala u plavo, a mogli su se čuti komentati da joj fenomenalno stoji, kao i da izgleda mlađe!

Tajna mladolikog izgleda

Holivudski šminker Sir Džon, koji brine o izgledu brojnih slavnih žena, među kojima je Bijonse, smatra da je hidratacija lica najvažnija, naročito kad je reč o mejkapu.

- Šminka za snimanja mora izgledati prirodno, a da bi koža bila spremna za svetla reflektora, ključna je dobra hidratacija - istakao je.

Sir Džon predlaže još jedan sloj kreme pri kraju procesa šminkanja.

Bijonse
foto: Printscreen Youtube / Beyonce

- Nakon tonirane podloge predlažem dodatnu hidrataciju, kako bi lice zadržalo vlagu. Nakon toga, sledi rumenilo, koje će u tom slučaju delovati vrlo prirodno - rekao je za "Vogue".

Šminker naglašava kako je najbolje staviti rumenilo kada je koža još vlažna, jer to garantuje dealno stapanje s tenom, nijansom i teksturom.

Ten za kameru mora biti dobro nahranjen i hidratizovan, inače se brzo isušuje, a slična je situacija i sa dnevnom šminkom, koja satima treba da traje.

Buran brak

Izgleda da su sve ljubave trzavice daleko iza slavnog para, koji je pre nekoliko godina imao ozbiljnu krizu u braku, kako se tada pisalo, zbog reperovih čestih prevara.

1 / 6 Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako mnogima nije bilo jasno zašti jedna diva poput Bijonse "trpi sve izlete supruga" i oprašta mu, oboje su istakli da su prepoznali u njihovom odnosu emocije za koje su žeželi da se bore. Pevačica je svoja osećanja pretočila u album, dok se Džej-Zi osvrnuo na škakljivu temu u pesmi "4:44".

- Mi smo odlučili da se borimo za svoju ljubav kao i za svoju porodicu. Želimo da deci pokažemo pravi put i drugačiji ishod od očekivanog - rekao je.

Jednom prililom muzičar je i ponosno naglasio da se ljubav među njima nije rodila kada su postali slavni, već da traje iz vremena kada su bili "obični" ljudi, te da je utoliko snažnija. Osim toga, ljubav prema deci posebno je ojačala njihov odnos.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs