MLITAVO TELO DOVELA JE DO SAVRŠENSTVA, PA NAPRAVILA JOŠ BOLJU TRANSFORMACIJU: Kažu da nikad zanosnije nije izgledala

Neverovatna transformacija Kim Kardašijan, stavila je starletu u fokus i uičinila je neodoljivom.

Celebrities
18:12h
MLITAVO TELO DOVELA JE DO SAVRŠENSTVA, PA NAPRAVILA JOŠ BOLJU TRANSFORMACIJU: Kažu da nikad zanosnije nije izgledala
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan, koju je prestižni GQ magazin izabrao za "muškarca godine", ali joj dodelio i titulu "tajkuna godine", maher je za privlačenje pažnje. Naime, ovog puta dospela je u žižu interesovanja, nakon što se na dodeli nagrada pomenutog časopisa, pojavila u neverovatnom izdanju.

Starleta se ponovo odlučila na promenu boje kose, a ovog puta nešto drugačiju od platinasto plave. Pramenovi boje meda i nešto kraća kosa učinili su da izgleda mlađe i svežije, a zanimljivo je da nikada nije bila mršavija.

Osobe bliske Kim kažu da je milionerka plakala pogotovo jer joj je tadašnji muž, Kanje Vest, dodatno nabijao komplekse govoreći joj kako ne sme to sebi da dozvoli, da izgelda tako, dok se bavi poslom koji joj zavisi od dobrog izgleda.

Međutim, čini se da joj veza sa novim dečkom i te kako prija, budući da nikada bolje i zanosnije nije izgledala. Izvajane, vretenaste ruke bile su u prvom planu, a mnogi veruju da iza svega stoji tim stručnjaka koji su zaslužni za rezultate.

Kim je upravo te 2017. godine, kada joj je Kanje "nabijao" komplekse, angažovala najbolje trenere i nutricioniste, a sve sa ciljem da telo dovede do savršenstva - što je i uradila 6 godina kasnije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs