VERENIK JE NAŠU GLUMICU NAVUKAO NA DROGU PA GLEDAO DOK JE UMIRALA: Brat nije mogao da podnese njenu smrt, pa se UTOPIO

Glumica iz "Selo gori" Ivana Mlađović umrla je od droge, a ispovest njene majke ledi krv u žilama

Celebrities
12:16h Autor:
VERENIK JE NAŠU GLUMICU NAVUKAO NA DROGU PA GLEDAO DOK JE UMIRALA: Brat nije mogao da podnese njenu smrt, pa se UTOPIO
Ivana Mlađović, Foto: preentscreen/Facebook

Ivana Mlađović, nekada Plejboj zečica, koja se pojavila i u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u naselju Ilićevo u Kragujevcu 2018. godine.

Njeno gostovanje u jednoj epizodi pomenute serije ostavilo je snažan utisak, a vest o njenom tragičnom kraju šokirala je javnost. Pre godinu dana, majka Ivane, Ljiljana, skupila je hrabrost da podeli porodičnu tragediju sa Republikom.

Ljiljana, majka Ivane, neprestano tuguje za svojom ćerkom. Nažalost, nesreća je dodatno pogodila porodicu kada je malo posle Ivane, na tragičan način, izgubila i sina Jovana, koji se udavio u Dunavu.

"Osećam ogromnu bol, i ta patnja neće prestati dokle god sam živa. Moj sin Jovan je otišao odmah nakon Ivane. Izgubio se u Dunavu, bio je snažno vezan za sestru i nije mogao da je preboli. Delili su ljubav i uvek su bili nerazdvojni. Oboje su sahranjeni u Raškoj, i u roku od godinu dana, oboje su nas napustili", kroz suze priča Ljiljana, dodajući:

"Iskreno, ne znam kako dalje nakon svega što me snašlo. Moja sudbina je teška. Kada bih napisala knjigu, ljudi bi imali šta da čitaju, toliko toga me je pogodilo. Sada idem na groblje da budem sa decom, njihovi spomenici su jedan pored drugog. Dok sam živa, patiću i plakaću za njima, nedostaju mi svakog dana. Moja Ivana je bila divna, ljubazna i pažljiva. Svi su predviđali sjajnu budućnost za nju, jer je volela glumu. Bila je izuzetna ćerka, znala je da mi čestita svaki praznik i rođendan. Kada dođu ti datumi, teško mi je, prolazim kroz njih sa suzama...

Ivana Mlađović
foto: Printscreen Youtube - Milan Jovanovic

Kaže da je deo njene tuge to što Ivan nije mogao da joj oprosti činjenicu da se nakon smrti njegovog oca, koji ih je maltretirao, preudala, zbog toga čak i sestri i bratu nije došao na sahranu.

"Imam još jednog sina Ivana. Da vam kažem, on sestri i bratu nije došao ni na sahranu! On je srednje dete i odvojio se od nas, sad me zove samo kad mu nešto treba. Nije hteo da se oprosti od brata i sestre jer sam se preudala u Rašku, to ga je pogodilo. Njihov pokojni otac je mnogo pio, maltretirao decu i mene, teško mi je bilo s njim. Ivana i Jovan su mog drugog muža voleli više nego što su voleli pokojnog oca, dok Ivan nije mogao da ga prihvati. Ostao mi je samo jedan sin, ali, eto, i njega ne viđam."

Ljiljana kaže da joj je jedina uteha što zna da bi njeni naslednici danas bili zadovoljni što je poslušala njihove savete, baš kako su oni želeli, otišla u invalidsku penziju.

"Terali su me Ivana i Jovan da odem u invalidsku penziju, da se odmaram više, naradila sam se u životu. Zdravstveno nisam baš najbolje, imam probleme sa srcem, šećerom, ma svašta. Da su živi, bili bi srećni što sam u penziji, što je sad kako su oni voleli da bude" zaključila je Ivanina majka Ljiljana Mlađović za Republiku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs