BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH PLEJBOJ ZEČICA KOJU JE ZADESILA MRAČNA SUDBINA: Postala je KONOBARICA, a onda usledio PAKAO

Plejboj zečica Ivi Stratford koja je brutalno ubijena bila je jedna od najlepših.

Celebrities
Autor:
BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH PLEJBOJ ZEČICA KOJU JE ZADESILA MRAČNA SUDBINA: Postala je KONOBARICA, a onda usledio PAKAO
Foto: Profimedia

Novi dvodelni dokumentarac o istinitom zločinu baviće se nizom ubistava mladih žena koja su ostala nerešena od 1970-ih. Među njima je i slučaj 22-godišnje Plejboj zečice, Ivi Stratford koja je ubijena u istočnom Londonu 1975. godine.

Plejboj zečica, koja je težila da bude poznata manekenka, ubijena je u svojoj kući u Leitonu, u istočnom Londonu, 18. marta 1975. Pronađena je sa prerezanim vratom.

Eva je rođena u Dortmundu, Zapadna Nemačka 1953. godine od majke Nemice i oca Engleza. Kao mlada, Eva je pobedila na tri takmičenja lepote u Nemačkoj. Njena porodica se na kraju nastanila u Alderšotu u Hempširu.

Međutim, 1972. godine Eve se preselila sa svojim dečkom Tonijem Priestom, pevačem psihodeličnog rok benda, u istočni London. Stan su delili sa još dva člana benda.

Iv je bila zečica Plejboj kluba u Park Lejnu od 1973. i družila se sa zvezdama Keri Sajdom Džejmsom i komičarem Erikom Morkambom.

Kao model, povremeno bi se zvala "Eva Von Bock" i bila je poznata i kao "Zečica Ava". Eva je radila kao zečica kada je ubijena. U martu 1975, samo nekoliko dana pre nego što je ubijena, Eva se pojavila na naslovnoj strani Mejfera. Pošto je pozirala za rivalsku publikaciju, suspendovana je zbog kršenja ugovora od strane njenog kluba. Policija je kasnije zaključila da je naslovnica časopisa mogla da namami njenog ubicu. 18. marta 1975. Eva je pronađena mrtva u svojoj kući u Lejtonu, u istočnom Londonu.

Grlo joj je bilo prerezano između osam i dvanaest puta, dok su joj vrat i lice bili u velikoj meri osakaćeni.

Nije bilo znakova nasilnog ulaska na imanje, niti je bilo tragova borbe.

Na dan njene smrti, detektivi veruju da je Eva posetila svog agenta u Kamdenu, a zatim konsultantsku kuću za unapređenje u Bejsvoteru. Počela je da se kreće kući u 15.30 i otišla kući od stanice metroa Leitonstone do svog stana.

Žene koje žive ispod Evinog stana rekle su u 16.30 da su čule muški i ženski glas kako očigledno mirno razgovaraju u njenom stanu. Tada se začuo udarac i zvuk koraka. Evin dečko je pronašao njeno telo kada se vratio u njihov stan u 17.20.

Eva i 16-godišnja učenica Lin Vidon ubijene su u odvojenim, seksualno motivisanim napadima. Tek 2004. kada je Linin hladni slučaj ponovo otvoren, ustanovljeno je, koristeći nove DNK tehnike u to vreme, da je nju i Evu ubila ista osoba.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs