KAŽU DA NEMA VEĆE OČAJNICE OD NJE: Za mrvu njegove pažnje spremna je na sve, svi se pitaju da li je mogla NIŽE OD OVOGA

Kortni Kardašijan napravila skandalozan potez i šokirala sve fanove.

Celebrities
Autor:
KAŽU DA NEMA VEĆE OČAJNICE OD NJE: Za mrvu njegove pažnje spremna je na sve, svi se pitaju da li je mogla NIŽE OD OVOGA
Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan nedavno je po četvrti put postala majka, u 44. godini, a nije tajna da se mnogo borila da ostane trudna. Načini na koje je pokušavala da zatrudni, mnoge su šokirali, a starleta je otvoreno govorila o tome.

Naime, u jednoj epizodi rijalitija Keeping up with the Kardashians, Kortni je rekla da joj je stručnjak ove alternativne medicine rekao da "može da pomogne ako četiri puta nedeljno pijem Travisovu spermu".

Kortni Kardašijan, Travis Barker
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi su ovaj njen potez ocenili kao očajnički, a sada se ponovo našla na meti komentara, nakon kontroverzne rođendanske čestitke, upućene mužu. Naime, Travis je proslavio 47. rođendan, a Kortni mu je poručila:

"Mom suprugu, mojoj srodnoj duši, mom najboljem prijatelju, mom ljubavniku, tati mog sinčića, mom svemu... Želim ti najsrećniji rođendan. Ostvaruješ sve moje snove i osećam se tako blagoslovljeno što te imam uz sebe. Volim te više nego što reči mogu izreći, zauvek", napisala je uz fotografije na Instagramu koje su zapravo intimni snimci njih dvoje.

1 / 11 Foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Volim te zauvek, moja srodna dušo", napisao je Travis, ali čini se da nisu svi fanovi bili oduševljeni ovom objavom. Mnogi su komentarisali da su fotografije koje je Kortni objavila neprikladne, te da očajnički pokušava ljudima da plasira sliku srećne porodice.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs