NEKAD NAJMOĆNIJI ČOVEK AMERIKE UGLED UKALJAO ZBOG SKANDALOZNIH PORODIČNI ODNOSA: "Bio bih s ćerkom, ima PRELEPO TELO"

Donald Tramp imao je čudan odnose sa starijom sestrom koja je danas preminula u 86. godini. Čini se da je prikrivao njene nedozvoljene radnje, kao i sporne postupke cele porodice.

Celebrities
01:48h Autor:
NEKAD NAJMOĆNIJI ČOVEK AMERIKE UGLED UKALJAO ZBOG SKANDALOZNIH PORODIČNI ODNOSA: "Bio bih s ćerkom, ima PRELEPO TELO"
Donald Tramp, Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Donald Tramp je nekada bio najmoćniji čovek u Americi, i dok pokušava uporno da povrati staru slavu i ponovo se domogne predsedničke fotelje, njegov privatni život ne prestaje da intrigira javnost. Političar se sada suočio sa gubitkom rođene sestre Merjen Tramp Beri, koja je preminula danas u 86. godini u svom domu na Menhetnu.

Merjen je bila jedna od četvoro braće i sestara bivšeg šefa kabineta Bele kuće. Prema jednom od izvora Njujork tajmsa (NIT), pronađena je rano jutros, a uzrok smrti još nije poznat.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Donaldova sestra bila je viši sudija u američkom Apelacionom sudu sve dok se nije otišla u penziju 2019 i to zbog raznih kontroverzi.

Beri se penzionisala zbog istrage o prekršajima u sudstvu u vezi sa navodnim lažnim porezima i finansijskim transakcijama. Ovi slučajevi su se odnosili na transakcije koje su izvršili njen otac i braća i sestre, što pokazuje da nije reč običnoj i skladnoj porodici.

Uticaj majke na Trampa

Neugledna Meri En Mekleod rođena je na Spoljnim Hebridima, ostrvu u blizini škotske obale. Meri Mekleod kasnije će postati Meri Tramp, majka bivšeg američkog predsednika - Donalda. Davne 1929. godine je sedamnaestogodišnja mugrantkinja iz Škotske ukrcala se na brod prema novom svetu i boljoj budućnosti.

Donald Tramp
foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Nakon što se preselila u Njujork, upoznala je Frederika Trampa i njih dvoje su se zaljubili.

Fred je bio graditelj i već krajem dvadesetih godina prošlog veka je prodavao jeftine porodične kuće. Nakon Drugog svetskog rata Fredovo bogatstvo je raslo zbog pravog građevinskog buma. Kako je njegovo bogatstvo raslo, tako je i Meri sve više i sve luksuznije putovala.Postala je rado viđeno lice u njujorškim krugovima, a radila je u brojnim dobrotvornim organizacijama.

Još veći uticaj imala je na sina Donalda.

"Jedan od problema sa ženama u mom životu je to što ih moram upoređivati s mojom neverovatnom majkom. Mama je pametna kao sam đavo", napisao je Donald u knjizi "The Art of the Comeback". Kako piše Njujorker, majka i sin delili su i sklonost ekstravagantnom odevanju, pa se ona često pojavljivala u javnosti kosom obojenom u narandžasto. Na ulicama je često odlazila i obučena u krzno i s brojnim draguljima.

Ivanka Tramp
foto: SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čudan odnos sa ćerkom

Još pre nego što je postao predsednik Donald Tramp davao je bizarne izjave o svojoj ćerki Ivanki.

Jednom prilikom rekao je da Ivanka ima najbolje telo, te da se ne bi protivio da se njegova mezimica slika za Plejboj.

Takođe je na pitanje šta je omiljeno njemu i njoj rekao: "Mislio sam reći seks, ali mogu se setiti i golfa i nekretnina."

1 / 5 Foto: John Nacion / Zuma Press / Profimedia

"Mislim da ona ne bi na to pristala, ali zaista ima lepu figuru. Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije ćerka", komentarisao je tada Tramp, a nešto slično ponovio je i u drugoj prilici.

"Da, ona je zaista nešto posebno i uz to je lepotica. Da nisam srećno oženjen i da joj nisam, znate, otac...", rekao je aludirajući da bi zavodio Ivanku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs