ŠERON STOUN NAJVEĆEM PONIŽENJU U ŽIVOTU: "Izvadio je svoj polni organ pravo ispred mog lica... A onda je ušla ona.."

Glumica se prisetila nekih mučnih trenutaka koje je doživela tokom svoje karijere a o kojima je dugo ćutala.

Celebrities
10:01h Autor:
ŠERON STOUN NAJVEĆEM PONIŽENJU U ŽIVOTU: "Izvadio je svoj polni organ pravo ispred mog lica... A onda je ušla ona.."
Glumica nikad iskrenija, Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Šeron Stoun (65) se sa suzama u očima prisetila trenutka kada ju je bivši šef kompanije Sony se*sualno uznemiravao tokom poslovnog sastanka.

Holivudska ikona se tokom intervjua osvrnula na ovu temu i detaljno opisala trenutak koji se odigrao osamdesetih godina a ostavio je trag na nju.

„Kada sam prvi put došao u LA, pozvana sam u Sony“, započela je ona. 'Bila sam tako uzbuđena što ću upoznati šefa kompanije Sony i otišla sam u njegovu kancelariju.'

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Objasnila je da je zbog stila uređenja nameštaja tog vremena „niski džinovski kauč“ u njegovoj kancelariji bio „u suštini na podu“.

„Kolena su mi bila doslovno oko vrata dok sam sedela na tom kauču jer sam visoka a on je šetao po kancelariji“, nastavila je.

Šeron je objasnila kako je producent počeo da je obasipa komplimentima: „Oh, istina je to što pričaju o tebi, ti jesi najlepša. Nismo videli nikoga poput tebe decenijama“. .. Onda je došao pravo ispred mene i rekao: "Ali prvo..." i izvadio svoj polni organ pravo ispred mog lica.'

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Prisetila se svoje zapanjene reakcije: „Naravno, bila sam veoma mlada i obzirom da sam ja u suštini veoma živahna osoba, počela sam da se smejem."

"Počela sam da se smejem i plačem u isto vreme i nisam mogla da prestanem jer sam postala histerična. Nisam mogla da se zaustavim, pa nije znao šta da radi."

„Potom se obukao i izašao na vrata. Mislila sam da je otišao, pa nisam znala šta da radim. Samo sam sedela i na kraju je došla njegova sekretarica i izvela me napolje."

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Bila je podstaknuta da podeli ovo iskustvo nakon što je čula numeru pevačice Džesi Rejez - Gatekeeper u kojoj opisuje kako je bila ucenjena intimnim odnosima zarad ugovora za snimanje.

Šeron dodaje: „Ovo nije bilo poslednje od mnogih ovakvih čudnih iskustava u mojoj karijeri, ali kada sam čula ovu devojku da to govori decenijama kasnije...Sve ovo se odigralo oko 1980. godine a sada smo u 2023., što je 43 godine kasnije. Vidim ovu mladu devojku i zgrožena sam što se još uvek dešavaju iste stvari."

Dodala je: „Ali barem je na sceni i javno govori svetu o ovakvim dešavanjima i pored toga pravi pesme. Sada momci i devojke, mogu da kažu „ni ja više neću da trpim ovo“.

Plakala sam jer nisam mogla ranije da ispričam ovu priču. Nije bilo šanse da me neko sasluša i ikada ponovo zaposli"

„Ali istina je da me ionako ne zapošljavaju. Kada sam pisala svoju knjigu, jedina stvar koju su me svi pitali bila je: da li ćeš ih imenovati?"

„Nisam navodila imena u svojoj knjizi jer oni znaju ko su. Toliko su svesni svega i činjenice da nisam radila 20 godina."

Šeron Stoun
foto: Reuters

Šeron je uvek bila otvorena o svojim borbama u 'ženomrzačkom' Holivudu, i detaljno je govorila o nekim od svojih najgorih iskustava u svojoj knjizi.

Zvezda je otkrila da ju je neimenovani producent doveo u svoju kancelariju da joj predloži da spava sa muškim partnerom kako bi imali više hemije na filmu.

Objasnio mi je zašto treba da spavam sa glumačkim partnerom da bismo imali hemiju na ekranu. Zašto je u on svoje vreme vodio ljubav sa Avom Gardner na ekranu i to je bilo tako senzacionalno! Sada me je samo jeziva pomisao na njega u istoj prostoriji sa Avom Gardner bacila na razmišljanje", napisala je.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

U intervjuu tokom svoje promotivne turneje otkrila je da ju je jedan reditelj - koga je odlučila da ne imenuje - seksualno uznemiravao insistirajući da mu sedi u krilu.

„Rekao bi mi da treba da mu sednem u krilo kako bih dobila uputstva za scenu“, rekao je Stoun.

„I kada sam rekla da mu neću sedeti u krilu, poslao bi me nazad u prikolicu. I tako je to bilo."

Incident se dogodio kada je ona bila "na vrhuncu svoje karijere", objasnila je za časopis.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs