BILA JE U BRAKU KAD JE ZAVELA OŽENJENOG MILIJARDERA I RAZORILA MU DOM: Nema srećnije žene od nje dok troši njegov novac

Životna priča Loren Sančez krije zanimljive detalje koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Celebrities
Autor:
BILA JE U BRAKU KAD JE ZAVELA OŽENJENOG MILIJARDERA I RAZORILA MU DOM: Nema srećnije žene od nje dok troši njegov novac
Foto: Profimedia

Loren Sančez nedavno se pojavila na jednom događaju u glamuroznoj, crvenoj haljini i oduševila javnost svojom zanosnom figurom. Loren ima 53 godine, dok mnogi komentarišu da izgleda višestruko mlađe.

U žižu interesovanja dospela je nakon veridbe sa jednim od najbogatijih ljudi na svetu, Džefom Bezosem. Dugo se spekulisalo da je Loren prvo bila ljubavnica Bezosu, te da je zbog nje ostavio ženu.

Loren Sančez
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ko je zapravo Loren Sančez?

Rođena je 19. decembra 1969. godine u Albukerkiju, Novi Meksiko, u Sjedinjenim Državama. U mladosti je bila zainteresovana za avijaciju. Rane godine provela je u hangaru jer joj je otac bio instruktor letenja, što je izazvalo strast u avijaciji. Takođe je provodila dosta vremena sa svojim ocem, koji je voleo da obnavlja stare avione.

Pohađala je 'El Camino College' u Kaliforniji nakon završetka srednje škole. Kao student, bila je pisac za studentske novine"El Camino College". Kako je bila željna obrazovanja, upisala je "Univerzitet Južne Kalifornije" na kojem je dobila stipendiju. U to vreme radila je kao televizijski pripravnik na televizijskoj stanici "KCOP-TV".

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Paul Morigi / Getty images / Profimedia

Takođe je bila domaćin i izveštač za KTVK-TV u Feniksu pre nego što se pridružila šou Extra kao reporter. Odatle se Sančez preselila u Fox Sports Net, gde je dobila nominaciju za Emi.

Loren je 2016. godine osnovala kompaniju Black Ops Aviation, prvu proizvodnu kompaniju u ženskom vlasništvu. Kompanija se zalaže za uređivanje snimaka iz vazduha za mnoge medijske divove poput Amazona, Netflixa i Foxa.

Iste godine Sančez je dobila pilotsku dozvolu, zna da leti avionom i helikopterom. Primećuje da joj letenje aktivnosti donosi pravi mir i spokoj, a trenutno je uključena u filmske i TV projekte koji joj omogućavaju da koristi svoje veštine kao licencirani pilot aviona i helikoptera.

Ljubavni život

Loren je imala više ljubavnih veza koje je javnost pratila, a prvi poznat muškarac u njenom životu bio je igrač NFL-a Toni Gonzales, s kojim je 2011. godine dobila sina Nika. Potom se 2005. godine udala za lovca na talente Patrika Vajtsela, a "da" su rekli na romantičnoj ceremoniji koja je koštala vrtoglava dva miliona dolara.

Godinu dana posle venčanja, par je dobio sina Evana, a dve godine posle dečaka stigla je i ćerka Ela.

Loren Sančez
foto: Profimedia

Vajtsel i Sančezova su se rastali 2018. godine, a interesantno je da su ovaj biznismen i Džef Bezos bili vrlo bliski prijatelji, pa tako ima mnogo fotografija na kojima su njih dvojica i Loren zajedno na brojnim događajima, a upućeni kažu da su se njihove porodice družile i privatno, odnosno da je Loren provodila vreme s Bezosovom bivšom suprugom Mekenzi.

Godinu dana nakon što se razvela od od Vajtsela, u javnosti su se pojavile "bezobrazne" poruke koje su Džef Bezos i Loren slali jedno drugom i koje su dovele do njegovog razvoda od Mekenzi Skot.

Loren Sančez
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Kada je 2019. godine Džef Bezos objavio da se razvodi nakon 26 godina braka sa suprugom Mekenzi, javnost je ostala u šoku. Samo nekoliko sati kasnije, strani mediji su već pisali o novoj ženi u Bezosovom životu koja je, navodno, presudila njegovom braku.

Kako je i sam priznao, Džef se ludo zaljubio u Lorenu i to nije mogao više da krije, pa je rešio da zatraži razvod.

Loren Sančez
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

Ispostavilo se da su se Džef i Loren godinama tajno viđali, iza leđa svojih supružnika, a kao par su se prvi put javnosti predstavili na Vimbldonu 2019. godine. Priča se da je upravo njen bivši suprug dao karte Džefu i Loren za taj meč.

1 / 15 Foto: Shutterstock

Nakon toga, više se nisu razdvajali, a Loren je dobila nadimak "žderačica muževa". Iako joj javnost nikada nije bila naklonjena, uverena da je Loren zainteresovana samo za Džefov novac, mediji primećuju da njih dvoje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs