ONA JE ŽENA IZ SENKE KOJA VLADA SRCEM SAŠE MATIĆA VEĆ 20 GODINA: Osvojila ga je na neverovatan način, a evo kako izgleda

Mnogi se pitaju ko je i kako izgleda žena Saše Matića budući da se veoma retko pojavljuje u javnosti.

Celebrities
Autor:
ONA JE ŽENA IZ SENKE KOJA VLADA SRCEM SAŠE MATIĆA VEĆ 20 GODINA: Osvojila ga je na neverovatan način, a evo kako izgleda
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Radiša Trajković Đani napravio je gala proslavu u čast 18. rođendana ćerke Sofije, a zabavi su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti među kojima je Saša Matić. Naime, Sale je došao u pratnji supruge Anđelije koja se retko pojavljuje u javnosti.

Anđelija je Sašu čvrsto držala ispod ruke, a oboje su bili u elegantnim odevnim kombinaijama. Ljubavni par je u braku 20 godina, a Anđelija je Sašina najveća podrška.

Anđelija Matić, Saša Matić, Saša Matić sa suprogom Anđelijom
foto: M.M./ATAImages

Saša i Anđelija upoznali su se na njegovom nastupu i venčali su se 2003. godine, a zajedno imaju dve ćerke, Taru i Aleksandru. Njihove ćerke prvi put su fotografirane u javnosti u martu ove godine na očevom koncertu u Beogradu povodom Dana žena, na koji su došle s majkom.

Anđelija Matić, Saša Matić, Saša Matić sa suprogom Anđelijom
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zajednički prijatelj kumovao je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali", rekao je svojevremeno za "Blic ženu" Saša.

Kako je tada istakao, dve stvari su "presudile" da je zaprosi.

Saša Matić
foto: ATA Images

- Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život- rekao je tada Saša.

Saša Matić
foto: Promo

Oni godinama važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a pevač kaže da je tajna u tome što svakog dana poklanjaju pažnju jedno drugom.

- Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek - iskren je Saša.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs