ŠTA DANAS RADE ČUVENE SESTRE IZ "ČARI" I NJIHOVI FRAJERI: Jedna se bori za život, ON je POTPUNO PROPAO, ona se NE MENJA

Kao opčinjeni smo krajem devedesetih gledali sagu o dobrim sestrama sa neobičnim moćima

Celebrities
Autor:
ŠTA DANAS RADE ČUVENE SESTRE IZ "ČARI" I NJIHOVI FRAJERI: Jedna se bori za život, ON je POTPUNO PROPAO, ona se NE MENJA
Kako danas izgledaju glumice iz serije Čari, Foto: Printscreen Youtube / Peacock

Krajem devedesetih publiku širom sveta, pa i na našim prostorima, očarala je priča o tri sestre koje otkrivaju da poseduju natprirodne moći i da su sudbinski predodređene da se bore protiv zlih sila posebnom "silom trojstva",

Serija "Čari" prati borbu prelepih sestara sa demonima, ali i njihove svakodnevne probleme koje imaju svi ostali "obični" ljudi - porodične, ljubavne...

Serija je ostala upamćena kao jedna od najgledanijih i najduže emitovanih, osvojila je brojne nagrade i prestižne nominacije, a glavne glumce vinula u sam vrh popularnosti.

Od emitovanja prve epizode 1998. godine prošlo je tačno četvrt veka, a evo šta glavne junakinje (i njihovi junaci) danas rade i kako izgledaju!

Šenon Doerti (Pru Halivel)

Glumica Šenon Doerti igrala je lik najstarije sestre - Pru Halivel, koja brine o mlađim sestrama nakon smrti njihovih roditelja. Šenon danas ima 52 godine i već dugo vodi bitku za zdravlje. Nakon što se nekoliko godina borila sa kancerom dojke četvrtog stadijuma, bolest je dodatno napredovala, a glumica je u januaru objavila da ima metastaze na mozgu.

Iako ne odustaje od lečenja, Šenon je jednom prilikom priznala da je odabrala haljinu za svoju sahranu i da maksimalno uživa "u malo vremena koje joj je ostalo". Udavala se dva puta, ali nikada nije rađala.

Holi Meri Koums (Pajper Halivel)

Srednja sestra Halivel, koja je imala moć da pokretom ruke zaustavi sve, danas se više bavi produkcijom, a što se glume tiče, nakon Čari nije ostavarila toliko zapažene uloge.

Udavala se tri puta, i ima dva sina iz drugog braka sa glumcem Dejvidom Donohoom. Na njenom licu se vidi da je prošlo dvadeset pet godina, ali izgleda odlično i poprilično isto kao kada je igrala Pajper.

Alisa Milano (Fibi Halivel)

Najmlađa sestra Halivel, vrckaste prirode i prelepog osmeha danas ima 50 godina, aktivno glumi, ali do danas, kao Holi Meri, nije imala zapaženiju rolu od uloge u "Čarima". Poznata je kao ekološki aktivista i borac za ljudska i ženska prava. Kao ambasadorka UNICEF-a posetula je Kosovo i Prištinu, o čemu je rado sa oduševljenjem govorila. Već 14 godina je u braku sa lovcem na talente Dejvom Buglijarijem, kojem je rodila ćerku Elizabelu i sina Mila.

Rouz Makgauan

Prelepa i popularna Rouz stiže kao zamena za Pru, koja umire od fatalnih povreda na kraju treće sezone, odnosno kada je Šenon Doerti izbačena iz serije zbog nesuglasica sa kolegama. Producenti su tada u seriju ubacili "davno izgubljenu sestru" Pejdž Metjuz, koja se priključuje Pajper i Fibi u "moći trojstva".

Danas se bavi režijom, i poznati je aktivista za gej prava i zalaže se za istopolne brakove. Od 2012. godine je u braku sa Dejvijem Ditejlom. Pre njega bila je verena za kontroverznog muzičara Merilina Mensona, a poznate su bile i njene veze sa Robertom Rodrigezom i Džošom Latinom.

Šta se desilo sa čuvenim momcima iz "Čari"?

Džulijan Makman (Kol Tarner)

Pola čovek, pola demon, visok i zgodan Kol Tarner očarava Fibi, uprkos svojoj demonskoj prirodi koju je nasledio od majke. Tokom snimanja "Čari", Džulijan je zaveo Šenon Doerti, a par je održao vezu i kada je Doerti napustila snimanje serije nakon treće sezone.

Danas ima 55 godina, i aktivno se bavi glumom, birajući uvek likove negativaca ili izopačenih likova. U braku je sa glumicom Keli Panjaguom od 2014. godine. Pre braka sa njom, dve godine je bio oženjen modelom Bruk Berns, sa kojom ima ćerku Medison Elizabet, a godinu dana je bio u braku sa pevačicom i glumicom Deni Minog.

Brajan Kraus (Leo Vajat)

Leo Vajat bio je belosvitac koji se zaljubljuje u Pajper, a kasnije se venčavaju i imaju troje dece. Sa plavim očima i plavom kosom, zgodan i pun ljubavi i pažnje, bio je san mnogih žena.

Danas ima 54 godine, i dalje se bavi glumom i produkcijom. Bio je četiri godine u braku sa glumicom Bet Brus, sa kojom ima sina. Izgleda potpuno drugačije i možda bi se moglo reći da se on najviše promenio od cele glumačke postave.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs