"PETORICA SU JE SILOVALA NA VOŽDOVCU": Fatalnu lepotu muškarci nisu mogli da joj oproste, ubijena je zbog ljubomore

Nebojša Tubić Žabac jednom prilikom otkrio je kakvu traumu je preživela pokojna Ksenija Pajčin

Celebrities
13:17h Autor:
"PETORICA SU JE SILOVALA NA VOŽDOVCU": Fatalnu lepotu muškarci nisu mogli da joj oproste, ubijena je zbog ljubomore
Ksenija Pajčin, Foto: preentscreen/Youtube

Nebojša Tubić, poznat kao Žabac, bivši dečko pevačice Goce Božinovske, otkrio je iz prošlosti neke dosad nepoznate detalje o traumi koju je preživela pokojna Ksenija Pajčin, kao i neobične anegdote vezane za proslave poznatih ličnosti.

U jednom razgovoru, Tubić je podelio intimne detalje iz života Ksenije Pajčin, s kojom je bio u vezi neko vreme. Istakao je kako je Pajčin preživjela strašno iskustvo silovanja od petorice napadača kada je imala samo 18 godina. Nakon tog traumatičnog događaja, doveli su je istraumiranu kod Tubića.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen Instagram / xenia.pajcin

"Kseniju Pajčin su, kad je imala nekih 18 godina, petorica silovala na Voždovcu. Tada je doživela veliku traumu. Doveli su je posle kod mene. Bila je istraumirana, nije mogla da smisli muškarce", izjavio je Tubić i dodao: "E onda je posle krenula u onu grupu Dak sa onim Dačom, on je bio dobar dečko. Ali Ksenija nije imala veze sa pevanjem".

Ksenija Pajčin
foto: Kurir Arhiva

Tubić se setio trenutaka kada se Ksenija obukla i zasvirala na način koji je ostavljao ljude bez daha. Iako je mislio da bi mogla da uspe kao model zbog svoje lepote, Ksenija je ipak odabrala put pevačice.

"Ali bila je zgodna, imala je taj dar za igru. Kad se obuče kako je umela pa krene da igra, svima su ispadale čaše iz ruku. Svi bi odmah zavlačili ruke u gaće i tražili klikere. Mislio sam da će ona biti neki foto model jer je bila veoma lepa, ali ona je eto htela da bude pevačica", prisetio se Žabac koji je progovorio i o njihovj ljubavnoj romansi.

Ksenija Pajčin
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ksenija Pajčin tragično je preminula 16. marta 2010. godine nakon što ju je ubio njen dečko Filip Kapisoda, koji je potom počinio samoubistvo.

Ksenija Pajčin
foto: Milos Rafailovic/ATA

Kao i većina opasnih momaka tog vremena, i Žabac je bio popularan među devojkama, bio je u dugogodišnjoj vezi s pevačicom Gocom Božinovskom, kako tvrdi, i s pokojnom Ksenijom Pajčin, ali i s hrvatskom pevačicom Doris Dragović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs