NEMA ŠTA NISU SECKALE I "PUMPALE": Ovako su naše starlete izgledale pre operacija, za jednu kažu da je lepša prirodno

Za neke kažu da su preterale, dok su neke od sebe napravile top modele

Celebrities
14:21h Autor:
NEMA ŠTA NISU SECKALE I "PUMPALE": Ovako su naše starlete izgledale pre operacija, za jednu kažu da je lepša prirodno
Starleta Soraja, Foto: preentscreen/Instagram

Ženska lepota je uvek bila na ceni, no retko se istražuje koliko truda, vremena i finansijskih ulaganja stoji iza toga. Postoje dame koje otvoreno pričaju o svojim estetskim promenama, dok druge čuvaju te informacije kao tajnu.

Poznate ličnosti, poput Soraje, Maje Marinković i Tijane Ajfon, postale su simboli transformacija koje su postigle putem plastičnih operacija. Njihovi javni profili prate niz estetskih promena koje su prošle, što baca svetlo na širu raspravu o lepoti, standardima i samoprihvatanju.

Soraja

Soraja, poznata domaća starleta, koja je godinama privlačila pažnju svojim koracima, nije krila svoje estetske zahvate.

Soraja Vučelić
foto: printscreen/instagram

Mediji su prenosili da je uložila čak do 90.000 evra za različite operacije kako bi postigla svoj željeni izgled.

Starlete
foto: preentscreen/Youtube

Silikoni u grudima i usnama, operacija nosa, zubne intervencije i tretmani lica činili su deo njenog skupocenog transformacijskog putovanja.

Tijana Ajfon

Tijana Ajfon, nekadašnja učesnica rijalitija, takođe je bila otvorena o svojim estetskim promenama. Redovno je delila svoje korekcije na društvenim mrežama, uključujući operacije nosa, usana, grudi, očiju, vilice i brade.

Njen izgled se znatno promenio, a slike na Instagramu svedoče o njenom putu transformacije.

Maja Marinković
foto: preentscreen/Instagram

Ove javne ličnosti su postale predmet rasprave o kozmetičkim operacijama, samoprihvatanju i standardima lepote. Njihovi životi i odluke otvaraju prozor ka diskusiji o različitim pristupima lepoti, samopouzdanju i prihvatanju sebe.

Maja Marinković

Maja Marinković dala je brdo para da bi postala lepotica! Učesnica ,"Zadruge" potrošila je čak 23.200 evra na plastične operacije. Starleta je sa samo 25 godina već imala desetak estetskih korekcija, koje su je papreno koštale.

Najviše promena ima na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 evra, a čim se oporavila, otišla je na podizanje i zakošenje uglova oka i obrva, kao i popunjavanje jagodica.

Maja Marinković
foto: preentscreen/Instagram

Za to je platila čak 3.500 evra. Ovim je dobila "mačkasti pogled". Poslednja operacija koju je uradila jeste zadnjica.

Popunjavala je usne više puta, radila vilicu i bradu,a uradila je i nove grudi koje su zaista ogromne.

Stanija

Stanija Dobrojević danas ima 37 godina i njen izgled se znatno razlikuje od onog u njenom prvom pojavljivanju 2012. godine u rijalitiju "Preživaljvanje".

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Domaći mediji su otišli i korak dalje, te nabrojali još neke intervencije za koje smatraju da je starleta imala, a uz to su i stavili optimalnu cenu za iste. Ona je do sad dala oko 16.000 evra na operacije a uradila je: nos, usne, mačje oči, jagodice, grudi, botoks, zube.

Stanija Dobrojević
foto: youtube printesreen

Pored pomenutih estetskih korekcija koje rade kod plastičara, ove dame imaju i ostale mesečne izdatke. Veoma je bitna i frizura, te su zbog velike potrebe frizerske usluge značajno poskupele. Novac se mora dati, razume se i na garderobu, nakit i eventualno teretanu. Neke dame su nezaustavljive u šopingu, kada je reč o garderobi. A verujemo da su one takve.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs