OVAKO JE LAZARU RISTOVSKOM DEVOJKA ČESTITALA 71. ROĐENDAN: Nakon ovih reči, javno se oglasila VERICA RAKOČEVIĆ

I dok je do sada uglavnom Lazar objavljivao njihove zajedničke fotografije, sada je to učinila i glumica

Celebrities
Autor:
OVAKO JE LAZARU RISTOVSKOM DEVOJKA ČESTITALA 71. ROĐENDAN: Nakon ovih reči, javno se oglasila VERICA RAKOČEVIĆ
Anica Lazić čestitala rođendan Lazaru Ristovskom, Foto: Printscreen Instagram - Anica Lazić

Od trenutka kada je glumac Lazar Ristovski objavio da je u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, javnost ne prestaje da bruji o njihovoj vezi.

I dok je do sada uglavnom Lazar objavljivao njihove zajedničke fotografije, sada je to učinila i glumica.

Povod za objavu je Lazarov 71. rođendan, a Anica je u dirljivu poruku satkala sva svoja osećanja.

"Lazar (značenje "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan“, napisala je Anica uz zajedničku fotografiju.

Fotografija je dobila pregršt lajkova i komentara podrške, a među njima se izdvojio komentar naše čuvene modne kreatorke Verice Rakočević.

"Ljubav je kruna srećnog života. I Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke. Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa", napisala je Verica, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, piše Nova.

Na njene reči nadovezao se i Veljko:

"Ljubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše van vremena i prostora, uživajte u sreći."

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs