NEMA USPEŠNIJE ŽENE NA PLANETI OD NJE: Kažu da po LEPOTI niko ne može da joj PARIRA, a ovako izgleda BEZ ŠMINKE

Mnogi se pitaju kako izgleda najlepša i najuspešnija žena na svetu bez šminke i fotošopa, a Margo Robi svima je dala odgovor.

Celebrities
14:24h Autor:
NEMA USPEŠNIJE ŽENE NA PLANETI OD NJE: Kažu da po LEPOTI niko ne može da joj PARIRA, a ovako izgleda BEZ ŠMINKE
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Australijsko izdanje časopisa "Maxim" objavilo je, kao i svake godine, svoju godišnju listu "Hot 100" za 2023. godinu. Na njoj se nalaze najuspešnije žene iz celog sveta, iz obalsti zabave, sporta i pop kulture.

Na vrhu liste našla se čuvena glumica Margo Robi, koja je zapravo samo učvrstila svoju poziciju, budući da se već četiri godine za redom nalazi na prvom mestu. Glumica se posebno proslavila glavnom ulogom u filmu "Barbi" koji je zaludeo planetu.

Margo Robi
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Naša godišnja "HOT 100" lista razvijala se u proteklih desetak godina. U 2023. ona nastavlja slaviti izvanredne australijske žene koje su impresionirale ili uticale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, postignućima, drskošću i neverovatnim talentima - izjavio je za medije Santi Pintado, glavni urednik "Maxima".

Margo Robi, Margot Robi
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Margo Robi s razlogom se nalazi na listi najuspešnijih žena na svetu , budući da joj je uloga u barbike donela neverovatnih 12.5 miliona dolara što ju je vinulo među najplaćenije glumice u 2023. godini. Ona je takođe ogromnu svotu novca zaradila i u protekloj godini, a njena plata nadmašila je njene prethodni najviši honorar od 10 miliona dolara za blokbaster "Birds of Pray" iz 2020. u kojem je glumila Harli Kvin.

Margo Robi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osimo njenom uspehu, priča se i o njenoj neverovatnoj lepoti, te se je često nazivaju i najlepšom glumicom.

Ulogom barbike oduševila je javnost, a mnogi su se pitali kako glumica izgleda bez teške šminke i kostima, dok su paparaci uspeli da zabeleže nekoliko fotografija gde je do izražaja došla njena prirodna lepota.

1 / 11 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, glumica je uivala na plaži, bez šminke u veoma opuštenom izdanju koje je sve oduševilo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs