KAD JE NAPRAVIO DETE MLAĐOJ DEVOJCI, NIJE RAČUNAO DA ĆE U 9. DECENIJI DA MU MENJA PELENE: "Tako je kako je"

Mnogi se pitaju kako Robert de Niro čuva bebu u 9. deceniji, a on se snalazi bolje nego ikada.

Celebrities
Autor:
KAD JE NAPRAVIO DETE MLAĐOJ DEVOJCI, NIJE RAČUNAO DA ĆE U 9. DECENIJI DA MU MENJA PELENE: "Tako je kako je"
Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuveni glumac Robert de Niro za 80. rođendan dobio je najlepši poklon. Naime, nekoliko meseci pre ulaska u 9. deceniju dobio je osmo dete, kada je njegova devojka Tifani Čen rodila ćerkicu Điju Virdžiniju Čen de Niro. Javnost u početku nije bila upućena u tuevst, da bi se mesec dana kasnije sve otkrilo.

Trudnoću su držali u tajnosti, iako je na nedavnim njenim fotografijama primećivalo da ima trudnički stomačić. Kada su ga pitali da li su to planirali ili je bilo iznenađenje, poznati glumac je rekao: "Kako možete da ne planirate tako nešto?" odgovorio je u njegovom stilu.

Slavni glumac i oskarovac nije do sada mnogo pričao o svojoj bebi, osim što je saopštio da je postao tata i podelio ime ćerkice sa svetom, a sada je otkrio kako se snalazi kao novopečeni otac u trećem dobu.

– Tako je kako je – rekao je De Niro za Guardian. – U redu je. Mislim, ne dižem ništa teško. Tu sam, podržavam svoju devojku, ali ona obavlja sav posao. I imamo pomoć, što je veoma važno.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Glumac se našalio i da sa malom Đijom ima drugačiji odnos nego sa ostalom decom, koja su već odrasli ljudi.

– Ne razgovaram sa svojom odraslom decom onako kako pričam sa svojom bebom ili na način na koji pričam sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je prilično pametna – rekao je Robert de Niro. – Nikad ne znate šta može da se desi. Oni vas iznenade.

Robert De Niro
foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

De Niro je prvi put postao tata kada je sredinom sedamdesetih usvojio Drinu de Niro, ćerku njegove supruge Dajen Abot, s kojom je potom dobio sina Rafaela. Potom je s devojkom Tuki Smit dobio blizance Arona i Džulijana, a s Grejs Hajtauer sina Eliota i ćerku Helen, piše Glossy.

Ko je devojka Roberta de Nira?

Tifani Čen i Robert de Niro upoznali su se 2015. godine, a prvi put je počelo da se piše da između njih postoji nešto više 2021. godine. Ipak, par je sve vreme bio tajnovit po pitanju svoje veze, a o njihovom odnosu i svakodnevici se i dalje ne zna mnogo.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Tifani je instruktorka borilačkih veština, a nasledila je svoj talenat od svog oca Vilijama Čena i uvek želela samo da savlada borilačke veštine onako kako je to njemu pošlo za rukom. Iako može da se pohvali velikim znanjem, trenutno se bavi nešto skromnijim poslom i drži časove tai čija u Njujorku.

Robert de Niro
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

De Nira je upoznala na snimanju filma "Stažista" 2015. godine, u kom je ona imala manju ulogu, a tada nisu povezivani na bilo način osim poslovnog. Glumac se u međuvremenu, 2018, razveo od Grejs Hajtauer, s kojom je bio u braku više od 20 godina, a navodno se nakon toga ponovo povezao sa Tifani.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prvi put su viđeni kako se drže za ruke u avgustu 2021. godine, dok su bili na odmoru na jugu Francuske, a potom su uslikani i kako se ljube na jahti.

(Stil/ Glossy)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs