UVEO IH U VISOKO DRUŠTVO, PA DOBIO ŠUT-KARTU: Zašto je puklo najpoznatije holivudsko prijateljstvo?

Tom Kruz je bio tu za porodicu Bekam kad im je najviše trebao, a oni mu nisu lepo vratili

Celebrities
23:03h Autor:
UVEO IH U VISOKO DRUŠTVO, PA DOBIO ŠUT-KARTU: Zašto je puklo najpoznatije holivudsko prijateljstvo?
TOm Kruz i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Britanski sportski ikona, Dejvid Bekam, i njegova supruga Viktorija Bekam, nedavno su podsetili javnost na svoje nekadašnje blisko prijateljstvo s holivudskom legendom Tomom Kruzom. Međutim, priča o njihovom odnosu ne odražava bajkovitu prijateljsku sliku.

Kada je ovaj poznati fudbalski as i nekadašnja članica grupe Spice Girls preselila svoju porodicu u sunčani Los Anđeles 2007. godine, Kruz je bio njihov verni pratilac, gotovo kao "anđeo čuvar" za ovaj slavni par. "Tom je učinio sve što je bilo u njegovoj moći kako bi im pomogao prilikom njihovog prvog preseljenja u Los Anđeles. Može se reći da im je doslovno dao ključeve grada", otkrio je insajder iz Nacionalnog Enquirea.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Terry Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prošlo je par dana, a Kruz je organizovao glamuroznu zabavu na kojoj su se upoznali sa svim relevantnim i važnim osobama u svetu filma i zabave. Bio je više nego spreman da im pomogne u adaptaciji na novi način života u Holivudu. Međutim, kako stvari stoje danas, ta početna idila se prekinula, a prijateljstvo se ohladilo.

"Kako su se Bekamovi adaptirali u Los Anđelesu, čini se da su Toma ostavili po strani", dodao je izvor. Prijateljstvo koje je obećavalo nije izdržalo test vremena.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: James Gillham / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čini se da se put ponovnog zbližavanja sada čini gotovo nemogućim za 61-godišnjeg Toma Kruza, koji još uvek gaji gorčinu zbog ovog razočaranja. "Tom je još uvek ljut i nema nameru da ponovno uspostavi prijateljstvo", otkriva izvor. Nekadašnji pokušaji Bekamovih da se pomire sa Kruzom su, prema izvoru, naišli na neodobrenje.

"Dejvid i Viktorija su već pokušali da obnove kontakte pre nekog vremena, ali Tom ih je ignorisao - pa je logično da ga nisu pozvali ni na šta."

Tom Kruz
foto: Profimedia

Uprkos svemu, Kruz očigledno veruje da su Bekamovi trebali uložiti više truda kako bi očuvali to prijateljstvo. "Tom očigledno smatra da su trebali više da se potrude", zaključuje izvor. Međutim, čini se da postoji dublji razlog zašto su se Bekamovi distancirali od holivudske zvezde.

Jedna od glavnih prepreka u njihovom odnosu bio je navodni pritisak od strane Kruza da se pridruže Sajentologiji, kontroverznoj religijskoj organizaciji koju on podržava.

"Problem je bio u pritisku da se pridruže Sajentologiji", objašnjava izvor, dodajući da Kruz nije prihvatao "ne" kao odgovor.

Tom Kruz
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prema saznanjima ovog insajdera, upornost Kruza je postala nepodnošljiva za Bekamove i dovela ih je do tačke gde nisu imali drugog izbora nego da se distanciraju. Kao rezultat toga, nekada bliski prijatelji nisu viđeni zajedno još od 2014. godine, iako su se povremeno susretali izbegavajući jedni druge koliko god je to moguće.

"Očigledno je da je Tom bio povređen zbog odbijanja", tvrdi izvor. Kontaktirali smo predstavnika Bekamovih kako bismo dobili njihov komentar, ali nismo dobili povratnu informaciju.

Iako se Bekamovi nisu povukli iz centra pažnje od vremena kada su započeli svoju vezu na vrhuncu svojih karijera 1997. godine, nedavni Netflix dokumentarac obnovio je interesovanje za njihovu priču. U dokumentarcu, Viktorija je otkrila svoju duboku nesreću neposredno pre nego što su se preselili u Los Anđeles. U to vreme, Dejvid je igrao za španski fudbalski klub Real Madrid i suočavao se sa skandalom zbog preljube 2003. godine. Viktorija je priznala da je osećala gorčinu prema suprugu i njegovoj karijeri zbog stalnih selidbi porodice širom sveta. Nakon turbulentnih dana u Španiji, Dejvid je potpisao ugovor sa LA Galaxyjem, a par se preselio u Holivud, gde je Viktorija pronašla svoj put do uspeha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs