MAJKL DAGLAS JE ŽIVEO U ISTOJ VILI SA SADAŠNJOM I BIVŠOM ŽENOM: Pravi razlog koji se krije iza ovakve odluke je ŠOKANTAN

Ni za jednu stranu ovakva odluka nije bila ni najmanje prijatna ali ipak nešto je presudilo.

Celebrities
08:56h Autor:
MAJKL DAGLAS JE ŽIVEO U ISTOJ VILI SA SADAŠNJOM I BIVŠOM ŽENOM: Pravi razlog koji se krije iza ovakve odluke je ŠOKANTAN
Pravi razlog života Majkla Daglasa sa bivšom i sadašnjom ženom u istoj vili., Foto: Profimedia

Majkl Daglas je nekada bio oženjen Diandrom Luker. Oboje su se zaljubili na prvi pogled i venčali samo 6 nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju. Iznenada, 22 godine kasnije, odlučili su da se razvedu i niko ne zna zbog čega. Ipak, on i njegova sadašnja supruga Ketrin Zita Džons živeli su u istoj kući sa bivšom. Otkrivamo razlog koji se krije iza ove neobične odluke.

Majkl Daglas
foto: Profimedia

Majkl i Diandra su bili zajedno 22 godine.

Majkl je upoznao Diandru kada je imao 32 godine, a ona je bila 19-godišnja studentkinja. Venčali su se samo 6 nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju i bili su u braku 22 godine. Na kraju su se razveli 2000. Bivši par nije osećao potrebu da komentariše svoju odluku u javnosti tako da razlog njihovog iznenadnog razvoda ostaje nepoznat.

Majkl Daglas, Diandra Daglas
foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njihov razvod je pomalo skandalozan.

Majkl i Diandra imali su jednu od najvećih brakorazvodnih nagodbi u Holivudu. Diandra je imala pravo na 45 miliona dolara i 2 njihova imanja u Santa Barbari i Kaliforniji. 11 godina kasnije tražila je 50% njegove uplate za "Vall Street: Novac nikad ne spava", koji je snimljen 2010. Diandra kaže da nije „pohlepna“ osoba. Takođe je priznala da se često pita da li je trebalo da „odšeta”.

Majkl Daglas, Diandra Daglas
foto: Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Kupio je deo imanja svoje bivše.

Prema sporazumu o razvodu, morali su da dele svoju vilu od 250 ari. Tako su on i Diandra provodili 6 meseci godišnje u svom domu na Majorci. Njegova nova supruga Ketrin takođe je pristala da tamo živi. Kasnije je Majkl otkupio udeo svoje bivše u imanju S’Estaca i konačno je imao vilu samo za sebe.

Majkl Daglas
foto: Reuters/Mario Anzuoni

Svima je bilo neprijatno.

Majkl priznaje da mu je bilo neprijatno da deli kuću sa bivšom ženom. Tvrdi da 6 meseci nikome nije bilo prijatno. Glumac ne želi da se iseli sa Majorke. U stvari, on želi da ostavi ostrvo svojoj deci i unucima. Ketrin uživa u životu na Majorci, posebno u vrtlarstvu. Jednom je čak objavila video na Instagramu na kojem je pokazala svoj rod paradajza.

1 / 17 Foto: Beta

Njihov problem je rešen.

Pošto je Majkl kupio deo imanja od svoje bivše žene, on i Ketrin se osećaju mnogo prijatnije. Sada je kuća 100% njihova. Majkl kaže da kuća pripada njegovoj porodici i Ketrin je tu veoma srećna. Osim toga, njegova ćerka tečno govori španski kao i Ketrin koja pored toga zna francuski i velški.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs