OBLAČI SE KAO ŽENA, A DAME MU SE SAME NUDE: Zaveo je 10 godina stariju pa je šutnuo, sad su svi šokirani s kim je u vezi

Ceo svet zna sve ljubavne lomove i emotivna sastavljanja Harija Stajlsa i Olivije Vajld, ali sada taj isti svet bruji o njegovoj romansi sa novom devojkom

Celebrities
Autor:
OBLAČI SE KAO ŽENA, A DAME MU SE SAME NUDE: Zaveo je 10 godina stariju pa je šutnuo, sad su svi šokirani s kim je u vezi
Hari Stajls, Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Već neko vreme, u svetu se šuška o problemima u vezi između slavne glumice Olivije Vajld (38) i mladog muzičara Harija Stajlsa (28). Ovaj neobični par privukao je pažnju medija i javnosti svojom nekonvencionalnom vezom, a poslednji događaji su ih ponovo stavili u centar pažnje.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Ono što najviše zbunjuje javnost je činjenica da se Hari Stajls, poznat po svojoj muzičkoj karijeri i androginom modnom stilu, povremeno oblači žensku odeću. Ovaj potez ga ipak nije sprečio da osvoji srca mnogih obožavateljki širom sveta. Mnoge žene i dalje lude za njim, dok se istovremeno dive njegovoj hrabrosti da se izražava onako kako se oseća.

Olivija Vajld, Hari Stajls
foto: Profimedia

Olivija Vajld, talentovana glumica i rediteljka, ostavila je mnoge u šoku kada je napustila svog supruga i decu kako bi bila sa Harijem. Njihova veza je bila intenzivna, ali na kraju se završila raskidom.

U jednom periodu bila je u najvećem jeku priča o Oliviji Vajld, talentovanoj glumici i rediteljki, koja je napustila dugogodišnjeg partnera Džejsona Sujdekisa i njihovo dvoje dece zbog mladog pevača Harija Stajlsa.

Olivija i Džejson su bili u vezi punih 9 godina, imali porodični život i delili radosti i brige roditeljstva. Njihova veza bila je primer stabilnosti u nestabilnom svetu Holivuda. Međutim, sve se promenilo kada je Olivija srela Harija Stajlsa na setu filma "Ne brini, dragi." Hemija između njih dvoje bila je očigledna, a spekulacije su počele da kruže o njihovoj tajnoj romansi.

Kada se završila promocija i premijera ovog filma, stvari su postale komplikovane. Hari Stajls je odlučio da završi svoju vezu sa Olivijom, ostavljajući je. Ova situacija je izazvala mnoge komentare i nagađanja u medijima, sa mnogima koji su se pitali šta se zapravo dešava u njihovoj vezi.

Olivija Vajld, umesto tuge, odlučila je da se posveti svom fizičkom i emocionalnom zdravlju. Teretana je postala njen izlaz i terapija, mesto gde je kanalisala svoju snagu i emocije.

Nedavno je Hari Stajls iznenadio mnoge kada je javno pokazao da je pronašao novu ljubav u Tejlor Rasel. Ova vest je ponovo pokrenula pitanja o njegovim emotivnim vezama i šta se zapravo dešava u njegovom ljubavnom životu.

Tejlor Rasel
foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mediji su ih pratili celo leto i došli do zaključka da su u nekoj vrsti tajne veze.

"Izvor je otkrio da je Hari potpuno zaljubljen u Tejlor," prenosi Us Weekly, napominjući da "voli da provodi što više vremena sa njom." Insajder tvrdi: "Stvari su vrlo ozbiljne, i Hari definitivno vidi budućnost sa Tejlor."

"Uprkos svojim punim rasporedima, pronalaze vreme da budu jedno sa drugim koliko god je to moguće", pisao je Insajder.

Nedavno je izvor otkrio da su par prisustvovali "nekoliko događaja u Londonu ove nedelje."

1 / 6 Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs