"ANA JE BILA ODLIČNA ZA MANJI KREVET, A ALEKSANDRA ZA VEĆI": Naš pevač progovorio o ljubavnom životu sa članicama benda

Najpopularniji pevač devedestih čije su numere bile na vrhu svake muzičke liste ispričao kako je bio u vezi sa obe članice svog benda.

Celebrities
14:05h Autor:
"ANA JE BILA ODLIČNA ZA MANJI KREVET, A ALEKSANDRA ZA VEĆI": Naš pevač progovorio o ljubavnom životu sa članicama benda
Mobi Dik o ljubavnim vezama sa pevačicama svoj nekadašnjeg benda., Foto: PrintscreenJutjub/ Xtream Codes Balkan

Muzičar Srđan Čolić, poznatiji kao Srđan Mobi Dik, devedesetih godina bio je frontmen jedne od najpopularnijih grupa na ovim prostorima. Jednom prilikom je ispričao kako je bio u vezi sa obe članice benda.

Važio je za najpopularnijeg pevača devedesetih godina čije su numere bile na vrhu svake muzičke liste. "Kralj kokaina", "Ljubomoran", "Žedan tvojih usana", "Ubio sam čoveka zbog tebe", "Brate prijatelju", samo su neki od najvećih hitova benda koji je harao scenom uz vokale dve pevačice - Ane Stanić, a potom i Aleksandre Perović.

Fanovi su bili potpuno razočarani kada je isplivala vest da se popularni Mobi Dik raspao, a da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje tvrdi Srđan Čolić. On je istakao kako je bio u vezi sa obe pevačice: Anom Stanić, a potom i Aleksandrom Perović, koja je kasnije nasledila Anu.

"Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece. Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. Sa njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice", rekao je Srđan koji je jednom prilikom.

Srđan danas ima 56. godina i sasvim drugačiju karijeru. Iako više nije u muzici kao nekada, i dalje se bavi zabavom i umetnošću i sudeći po projektima odlično mu ide. Upravo on stoji iza pripreme brojnih crtaća.

A i u privatnom žuvotu mu nije ništa lošije jer je sa suprugom Evom dobio sina Stribora, a 2014. godine i ćerku, prenosi Mondo.rs

Muzičar je jednom objasnio kako je nastala njegova najpoznatija pesma "Kralj kokaina".

"Imao sam 19-20 godina i zabavljao sam se sa jednom devojkom koja je iz Crne Gore. Kad smo se razišli posle nekih pet godina čuo sam da se zabavlja sa jednim od najvećih dilera kokaina u Crnoj Gori. To je za mene bio takav poraz da sam napravio pesmu 'Kralj kokaina', koju sam posvetio njoj, i koja je bila protiv droge, protiv tog tipa. Nisam očekivao da će to biti neki hit, jer ja sam se muzikom bavio iz bunta. Odjednom ona postaje himna svih ljudi koji koriste kokain. Oni prekrste stihove i većina i dan danas peva 'Rodićeš mi sina, kralja kokaina' umesto 'Rodićeš mu sina'...", objašnjava Srđan.

Kako i sam kaže, ta pesma je postala himna svega što ne valja, a upravo zbog nje su ga voleli i narko dileri.

"Dugo sam nosio taj krst da sam deo toga što ne valja. U spotu je bila glumica Vjera Mujović. Emitovanje spota je bilo premijerno na Trećem kanalu ali je prekinut na pola. Tad je pesma postala zabranjena. Narkodileri su me obožavali.

Kaže da su mu pojedini nudili da "povuče crtu" ali da ih je uvek odbijao, uz izgovor koji je izmislio.

"Da ne bi ispalo kako ja neću, jer bi ih to uvredilo, onda im kažem da se skidam sa toga i da imam neke blokatore i da ne smem to da uzmem", ispričao je svojevremeno Srđan u emsiji "Goli život".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs