"ZLO MI JE OD MUŽA, A SIGURNO I NJEMU OD MENE": Žive zajedno 60 godina, a ONA ga zbog ŠOK razloga krije kao ZMIJA NOGE

Bračni par koji živi zajedno 60 godina ima savršen recept za dugovečnu ljubav.

Celebrities
16:03h Autor:
"ZLO MI JE OD MUŽA, A SIGURNO I NJEMU OD MENE": Žive zajedno 60 godina, a ONA ga zbog ŠOK razloga krije kao ZMIJA NOGE
Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Kažu da se suprotnosti privlače i to je upravo za Doli Parton i njenog muža Karla Dina. Ona uživa da bude u centru pažnje, a on se drži dalje od toga. Iako su Parton i Din različiti, uspeli su da održe jedan od najdugovječnijih brakova u šou biznisu. Možda su njihove razlike ključ njihovog uspeha kao para? Čini se da Parton tako misli.

"Potpuno smo suprotni, ali to je ono što ga čini zabavnim", rekla je superzvezda jednom za People i dodala: "Nikad ne znam šta će reći ili uraditi. On me uvek iznenadi."

"Bila sam iznenađena i oduševljena što je, dok je razgovarao sa mnom, pogledao u moje lice (što je retka stvar za mene)", napisala je Parton na svojoj veb stranici. "Činilo se da je bio iskreno zainteresovan da sazna ko sam i šta sam."

Din je znao da mora da upozna Parton čim ju je ugledao.

"Moja prva pomisao je bila da ću se oženiti tom devojkom", rekao je Din 2016. 2Moja druga pomisao je bila: ’Bože, ona dobro izgleda. I to je bio dan kada je moj život počeo".

Doli Parton
foto: Profimedia

Parton i Din su izlazili dve godine pre nego što su se venčali na privatnoj ceremoniji 30. maja 1966. Par je razmenio zavete u maloj crkvi uz prisustvo samo Partonove majke, Avie Li, i propovednika i njegove žene.

Din je brzo otkrio da više voli život van reflektora nakon što je kasnije te godine prisustvovao otmenom industrijskom događaju.

Dve godine nakon što su se prvi put sreli, Doli (20) i Karl (23) su se venčali na tajnoj ceremoniji u Džordžiji, 1966. godine. Jedini svedoci na venčanju bili su Dolina majka, propovednik i njegova žena.

60 godina ljubavi

Doli i Karl su, kada se sabere i vreme pre venčanja, zajendo 60 godina i on je tokom tog perioda uspešno izbegavao pažnju javnosti pa se mnogi šale da ne postoji, a retko ko zna kako izgleda.

Međutim, pevačica se neretko i šali na taj račun, govoreći da su se jedno drugom smučili nakon toliko godina zajedničkom života.

Moj muž i ja smo zajedno 57 godina i venčani smo 54 i meni je zlo od njega, a sigurna sam i da je njemu od mene", našalila se Parton pre tri godine.

Mnogi su se pitali zbog čega se pevačicin suprug ne pojavljuje sa njom, a ona je konačno progovorila o tome i iskreno priznala da Karl nije taj tip, te da ne voli toliko da se druži.

"On je samotnjak i ne voli se baš družiti ni sa kim osim sa mnom, ali kad sam kod kuće, jer nije tip za izlaske i socijalizaciju", rekla je pevačica za Entertainment Tonight i dodala: "Voli živeti na farmi i godinama vodi brigu o našem imanju".

1 / 12 Foto: Profimedia

Doli i Karl nemaju decu, a ona je jednom rekla kako su razmišljali o roditeljstvu. "Kada smo se tek venčali, razgovarali smo o tome kako bi izgledala, da li bi bila visoka poput njega ili niska kao što sam ja? Da smo dobili devojčicu, imala bi ime Karla", ispričala je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs