DOKAZAO DA JE HOLIVUDSKA ZVEZDA SA NAJBOLJOM DUŠOM: Ovim postupkom je sve RASPLAKAO kad mu je prišla baka sa UNUCIMA

Kijanu Rivs ima neverovatnu dobrotu u sebi, gotovo uvek stavlja druge ljude ispred sebe, a za uboraženost nikad nije čuo, iako ima bogatu dosadašnju karijeru kao glumac i muzičar.

Celebrities
01:01h Autor:
DOKAZAO DA JE HOLIVUDSKA ZVEZDA SA NAJBOLJOM DUŠOM: Ovim postupkom je sve RASPLAKAO kad mu je prišla baka sa UNUCIMA
Holivudski glumac koji ima najbolju dušu, Foto: Profimedia

Kijanu Rivs je nalazi na vodećoj poziciji najbolji ljudi u Holivudu, a o njegovoj dobroti priča ceo svet i to ne bez razloga. Brojnim postupcima je to i pokazao, ali to nikada nije isticao. Uvek je spreman da pomogne drugima, a najveći mu je poklon kada može nekoga da usreći.

Na primer, jednom je scenografu dao dodatna sredstva za porodične nevolje. Pored toga, često stavlja potrebe drugih ispred svojih.

Tek kada je napunio 40 godina, konačno je odlučio da kupi kuću za sebe - ali ne pre nego što je kupio i za svoju majku. Rivsa je odgajala njegova majka dok je njegov otac bio prilično odsutan u njegovom životu, što je čini najvažnijom osobom za njega. Zato je prvo kupio kuću svojoj majci i sestri, pa tek onda sebi.

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: EPA / Christian Monterrosa

Glumac je boravio prošlog meseca u Hjustonu, gde je imao veoma zanimljiv susret sa jednom bakom i njenim unucima.

Kijanu Rivsa su ispred klub "House of Blues" gde je nastupao sa svojim bendom Dogstar, dočekali Annet Kruz i njeni unuci Elajdža (9) i Kejleb (11). Mlađi dečak zamolio je glumca za autogram, piše Žena.

"Potpisao se meni i mom bratu, a ja sam ga onda pitao da li bismo mogli malo da dobacujemo loptu", ispričao je mališa za lokalni medij KHOU 11. Kijanu Rivs je to odmah prihvatio. "Bio sam nervozan jer je reč o svetskoj zvezdi", dodao je Elajdža dok je njegov brat Kejbel dobio selfi sa čuvenim glumcem.

Baka Anet Kruz ima poseban hobi- fotografisanje sa svetskim zvezdama i do sada ima 100 slika sa poznatim ličnostima. '

"Rekao mi je da Elajdža sjajno baca loptu, a ja sam mu zahvalila što moj unuk ima uspomenu za ceo život", ispričala je Anet koja je najpozitivnije iznenađena.

1 / 8 Foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs