"SVOJE GUDALO BIH DAO NATAŠI BEKVALAC": Otkriva na koje dame je slab a nastupao je i pred pokojnom kraljicom Elizabetom

Poznati violončelista će krajem meseca održati koncert u našoj prestonici a evo šta kaže o pripadnicama lepšeg pola ali i svojim ambicijama i životu.

Celebrities
Autor:
"SVOJE GUDALO BIH DAO NATAŠI BEKVALAC": Otkriva na koje dame je slab a nastupao je i pred pokojnom kraljicom Elizabetom
"Svoje gudalo bih dao Nataši Bekvalac"., Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Večiti neženja, buntovnik i zavodnik Stjepan Hauser nestrpljivo čeka jesen kada će stati pred beogradsku publiku. Obećava lud provod a nakon koncerta očekuje i after party sa rakijom, ćevapima i harmonikom.

Bivši član dua 2Cellos, gostovao je nedavno u Jutarnjem programu Radija S. Pored toga što je najavio svoj koncert voditeljima je priznao da bi najpre Nataši Bekvalac dao svoje violončelo da zasvira, jer je, kako kaže, slab na plavuše.

Kojoj bi još dao svoje gudalo - u ponudi je imao četiri žene iz javnog života, pa ih je rangirao sledećim redom: 2. Severina 3. Senida 4. Kolinda Grabar Kitarović 5. Marija Šerifović.

Na kraju je, Bekvalčeva dobila i otvoren poziv od Hausera: "Nataša, vidimo se na koncertu, pa na afterpartiju kod Ace Lukasa "- rekao je Stjepan kroz osmeh, prenosi Blic.rs

Stjepan Hauser je svetsku slavu je stekao kao jedan od članova "2Cellos" a sada samouvereno gradi solo karijeru i nastavlja da u novim žanrovima pokazuje svu lepotu violončela.

Nedavno je izdao svoj prvi samostalni album "The Player", na kome je sabrao neke od najvećih hitova latino muzike, a kako "Livin' la Vida Loca" ili "Besame Mucho" zvuče na ovom instrumentu, beogradska publika saznaće među prvima u okviru njegove svetske solo turneje "Rebel with a Cello" (Buntovnik sa violončelom), u okviru koje će 24. oktobra sledeće godine nastupiti u Štark Areni.

Za sebe kaže da je buntovnik sa violončelom: "Oduvek sam prkosio svim pravilima i sledio svoje srce. Nisam se nikada ni u šta uklapao, nego bio svoj i unikatan. Takav ću oduvek ostati."

To je nekakav opis jednog buntovnika koji radi ono što oseća, ne mari za drugo, već sledi svoj srce, svoju strast i viziju. Uvek sam tačno znao šta želim, kako da se izrazim muzički, tako na nastavljam da prkosim svemu.

Dodaje da je oduvek imao visoke standarde: "To je bitno i ključno ako želiš da postigneš veliki uspeh. Uvek želim da budem još bolji, da napredujem, razvijam se. I cilj mi je da sa ovom turnejom nadmašim sva svoja i očekivanja publike. To mi je strast, ali znam da sam rođen za scenu, da pripadam na njoj, da se tu osećam kao kod kuće."

Ističe da je njegova majka zaslužna za njegovu ljubav prema violončelu koji je ujedno i njen omiljeni instrument. Dovela profesore u njegov rodni grad Pulu. Borila se da otvori odsek čela, razgovarala sa roditeljima i ubeđivala ih da svoju decu upišu tu.

Ovaj talentovani umetnik je dva puta, još kao student nastupao za kralja Čarlsa a u nekadašnjem sastavu čelosa je svirao pred kraljicom. "Ogromna je čast nastupiti pred tim ljudima, a još su u bekstejdžu bili svi: Mekartni, Stiv Vonder, Elton, sva najveća imena iz istorije moderne muzike."

Ti si u bekstjdžu sa svim tim ljudima i neminovno se zapitaš kako si završio među njima, i to kao čelista! Do juče si bio neki student, nisi znao šta te čeka, a sledeći dan si na takvom jednom mestu. To je i ogromna čast, ali i odgovornost. Drago mu je da je imao priliku da bude prisutan u tim istorijskim trenucima, prenosi Telegraf.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs