LJUBILA JE I MUŠKARCE I ŽENE, PRAVILA IM PAKAO, A ONDA JU JE ŽIVOT ŽESTOKO KAZNIO: Niko ne zna ko je otac njenog deteta

Glumica Amber Herd, koja je bila u vezi i sa muškarcima i sa ženama, danas živi potpuno drugačije.

Celebrities
Autor:
LJUBILA JE I MUŠKARCE I ŽENE, PRAVILA IM PAKAO, A ONDA JU JE ŽIVOT ŽESTOKO KAZNIO: Niko ne zna ko je otac njenog deteta
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Amber Herd uslikana je dok je šetala sa ćerkom u parku, u Madidu, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste njeno otežano hodanjue i štake. Naime, glumica je nedavno povredila kuk dok je trenirala, te se još uvek oporavlja.

Glumica je svoje dete predstavila svetu u julu 2021. godine otkrivši da je rođena ranije u aprilu iste godine, a evo šta za sad znamo o njenoj jednogodišnjoj ćerki. Prvog jula 2021. godine Amber je svet iznenadila fotografijom na kojoj grli svoju tek rođenu bebu. Tada je napisala da je uzbuđena jer može sa svojim fanovima da podeli ovu lepu vest.

"Pre četiri godine sam odlučila da želim da imam dete, ali želela sam da to uradim pod sopstvenim uslovima. Sad cenim i shvatam koliko je radikalno za nas žene da na ovaj način razmišljamo o jednom od najosnovnijih delova naših sudbina", napisala je ona na svom Instagram profilu.

Amber Herd
foto: Profimedia

"Nadam se da ćemo stići do tačke gde je normalizovano da ne želim da imam prsten da bih imala krevetac. Deo mene želi da potvrdi da se moj privatni život nikoga ne tiče, a takođe shvatam da me priroda mog posla primorava da preuzmem kontrolu nad ovim. Moja ćerka je rođena 8. aprila 2021. godine, njeno ime je Una Pejdž Herd i ona je početak ostatka mog života", rekla je glumica.

Amber Herd
foto: Profimedia

Ko je otac deteta?

Amber je bila u vezi sa osnivačem Tesle – Ilonom Maskom, a Džoni Dep je tvrdio da je imala i vezu sa glumcem Džejmsom Frankom, ali nikada zaista nije otkriveno ko je zapravo bebin otac.

Šuškalo se da je Ilon Mask možda tata, ali da je dete rodila surogat majka sa DNK materijalom Maska. Spisateljica Džesika Rid Klaus rekla je da bliski anonimni izvori tvrde da je Mask donirao spermu kako bi Herd mogla da zatrudni i da je on biološki otac devojčice. Mask se nikada nije oglasio tim povodom.

Ilon Mask, Amber Herd
foto: Profimedia

S druge strane pominje se i varijanta surogat mame i donatora spreme koji je osoba anonimna javnosti, ali poznata Amber Herd, piše Hello.

1 / 8 Foto: Profimedia

Razvod iz pakla

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd izazvalo je veliko interesovanje javnosti. Ceo postupak završen je u korsit Depa, dok je Amber bila dužna da isplatiti 10.4 miliona dolara odštete, svom bivšem suprugu.

Da bi prikupila novac, prvi korak bio je prodaja imovine. Naime, da bi uspela da otplati bar deo duga, Amber je prodala svoje veliko kalifornijsko imanje za milijon dolara.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Njihovu brakorazvodnu parnicu pratio je ceo svet, dok neki ceo postupak porede sa cirkuskom predstavom. Vest da će Džoniju Depu morati isplatiti preko 10 miliona dolara, zbog nanetog duševnog bola i klevete, Amber je dočekala sa užasom. Pored činjenice da je sebe bacila na ogroman trošak, njena reputacija je potpuno uništena.

Mnogi su komentarisali da je Amber nakon razvoda potpuno propala, dok su njene finansije bile na velikom udaru.

Amber Herd
foto: Profimedia

Ljubavne veze sa ženama

Osim toga što je bila u ljubavi sa nekima od najuticajnijih muškaraca, Amber je imala i ljubavne veze sa ženama, koje je navodno maltretirala.

Glumica se sa fotografkinjom Tasjom van Re zabavljala tokom 2008. Romansa je bila intenzivna, a Herdova je navodno promenila prezime u van Re. 2009, Amber je uhapšena zbog nasilnog ispada prema partnerki, na aerodromu u Sijetlu. Godinama kasnije, Reova je za magazine US Weekly rekla da se radilo o nesporazumu. Par se rastao 2012, kada je Amber počela da se viđa sa Džonijem.

Vezu sa glumicom i rediteljkom Bjankom Bjuti, Amber je započela 2020. (živele su zajedno tokom karantina) i takođe se završila nakon godinu dana (u decembru 2021.). List Mirror pisao je da je ovu romansu ubila razdvojenost – devojke su se rastale nakon što su nekoliko meseci provele odvojeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs