ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU, A ONDA JE POSLAO U LUDNICU: Dok joj se život RASPADA, on drugoj skida zvezde s neba

Prvi muž Britni Spirs, Kevin Federlajn uživa dok se njen život raspada u delove.

Celebrities
Autor:
ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU, A ONDA JE POSLAO U LUDNICU: Dok joj se život RASPADA, on drugoj skida zvezde s neba
Foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši muž Britni Spirs, Kevin Federlajn pojavio se suprugom Viktorijom, nakon što su se preselili na Havaje. Paparaci su zabeležili zanimljive fotografije na kojima se vidi kako zaljubljeni par uživa, a sluteći prema njihovim pogledima i razmenjivanju nežnosti, nikada srećniji nisu bili.

Poznato je da je Kevin imao problema sa bivšom suprugom, o kojoj je izneo niz "prljavih" detalja, dok ga je ona optužila za materijalnu korist koju je navodno pokušavao da ostvari preko nje.

Kevin Federlajn
foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kevin je čak i svoju decu okrenuo protiv pevačice, nakon čega je ona pala u depresiju, Naime, njeni sinovi izjavili kako se njihova majka drogira, što je pevačicu mnogo pogodilo, budući da su joj čak i oni okrenuli leđa. Kevin je rekao kako je Britni bila na drogama, te kako je u takvom stanju bila i pred decom, optužujući je da je nepodobna supruga i majka.

"Časni sude, moj otac i svi ostali koji su bili saučesnici u kontrolom nad mojim životom, uključujući menadžmenski tim, trebalo bi da budu u zatvoru", rekla je Britni na suđenju pre par godina.

Kevin Federlajn
foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britni je često govorila da se cela porodica urotila protiv nje, te da su zloupotrebili njeno psihičko stanje u kojem je bila, oduzimajući joj kontrolu nad sopstvenim životom i finansijama.

Kevin Federlajn
foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica se izdigla iz vele situacije i udala se za Sema Ašagarija, da bi nakon 14 meseci objavili da se razvode. Razlog je navodno njena nevera, prenose strani mediji. Njihov razvod pratili su skandali, kao i zanimljive izjave.

Dok se pevačicin život raspada u paramparčad, čini se da je njen bivši suprug Kevin Federlajn nikad srećniji.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kevin Federlajn je radio kao rezervni plesač za Britni Spirs, a u to vreme je bio i oženjen sa Šar Džekson, koja je u to vreme bila trudna sa njihovim prvim detetom. Federlajn i Spirs su ćutali o svojoj veridbi, ne dajući nikakvu javnu objavu sve dok Džekson nije rodila njihovo drugo dete mnogo godina kasnije.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Spirs se na kraju razvela od Federlajna nakon nekoliko godina, dok je Džeksonov i Britniin prvi supružnik, Džejson Aleksander, na kraju postao par. Britni i Federlajn imaju dva sina koja su dobili u braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs