da li ste ovo očekivali?

ZAŠTO JE "PUKLA TIKVA" IZMEĐU NOLETA I ANE IVANOVIĆ: Priča se da mu je zbog ovog "zabila nož u leđa" i razočarala Srbiju

O odnosu Novaka Đokovića i Ane Ivanović se mnogo piše i priča, a mnogi misle da su slavni sportisti, zapravo, u svađi.

Celebrities
11:36h Autor:
ZAŠTO JE "PUKLA TIKVA" IZMEĐU NOLETA I ANE IVANOVIĆ: Priča se da mu je zbog ovog "zabila nož u leđa" i razočarala Srbiju
Da li su Novak Đoković i Ana Ivanović u svađi?, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ana Ivanović je ušla u svet tenisa sa svega pet godina, a velika inspiracija joj je bila čuvena Monika Seleš, koju je obožavala. Upravo je zbog nje zavolela ovaj sport i naterala je roditelje da je odvedu na trening. Već sa 17 godina našla se među sto najboljih. Postizala je velike uspehe o kojima se pisalo i pričalo, u jednom momentu je bila i broj jedan, a onda se posvetila porodici i postala mama troje dece. Međutim, godinama unazad njeno odnos sa Novakom Đokovićem ne prestaje da inrigira javnost.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Instagram - anaivanovic

Naime,odnos Ane i Noleta dugo je tema spekulacija i nagađanja, a kako i ne bi kada se znaju još od malih nogu i kada je svima dobro pozato da su nekada bili izuzetno bliski. Da li je i zbog čega ovo prijateljstvo puklo mnogi bi želeli da doznaju, ali se ni jedno ni drugo na tu temu ne oglašavaju javno.

Glasine da je odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića zaista do temelja narušen podgrejane su nakon Noletove svadbe na kojoj Ana nije bila gost, a isti slučaj je bio i kada se nekadašnja teniserka udavala za Bastijana Švajnštajgera.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
foto: Profimedia

Jabuka razdora Anin bivši dečko?

Mnogi smatraju da je za distanciranje glavni krivac Anin bivši dečko Marko Stilitano sa kojim se Nole druži i sa kojim ju je i upoznao. Kako ova veza nije dugo potrajala, mediji su svojevremeno pisali da je upravo to uticalo da se dvoje prijatelja udalje jer je Nole sa njim ostao izuzetno blizak i nakon što je Ana na ovu romansu stavila tačku. Navodno, Novak je zamerio Ani što se "nije ponela fer" prema Marku, što je nju razbesnelo.

Ana izabrala Federera kao idola

U intervjuu Huperu, davne 2004. godine, kada je imala samo 17 godina, nekadašnja srpska teniserka otkrila je da je njen idol još tada bio Rodžer Federer!

Rodžer Federer
foto: Profimedia

Na pitanje ko joj je sportski heroj, Ana je kratko odgovorila:

- Jedan, ali vredan - Federer!

A potom je dodala da bi volela upravo sa njim da se nađe i na naslovnici nekog čašopisa.

Novak Đoković
foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Sa druge strane, ne propušta priliko da o Đokoviću priča samo u superlativu.

Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih grend slem titula. On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno - govorila je Ana za Noleta.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / anaivanovic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs