VELIKI HIT VESNE ZMIJANAC KRIJE STRAŠNU ISTINU KOJA RAZARA SRCA: Svi ga obožavamo, a onda je otkrivena jeziva tajna

Pesma "Svatovi" Vesne Zmijanac, kako se navodi, napisana je po istinitom događaju oslikava strašnu sudbinu jednog mladog para.

Celebrities
17:24h Autor:
VELIKI HIT VESNE ZMIJANAC KRIJE STRAŠNU ISTINU KOJA RAZARA SRCA: Svi ga obožavamo, a onda je otkrivena jeziva tajna
Pesma Vesne Zmijanac krije strašnu istinu, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Vesna Zmijanac jedna je od najprepoznatljivijih i najvoljenijih pevačica Balkana. Ostavila je neizbrisiv trag u svetu muzike zahvaljujući bogatoj karijeri koja traje skoro pet decenija. Bez njenih hitova ne može da prođe nijedno slavlje, ali jedan evergrin iza svojih stihova krije veoma tužnu priču.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir Arhiva

Naime, numera ''Svatovi'' priča o istinitom događaju. O jednom ljubavnom paru koji je zadesila velika tragedija, a Vesna je peva sa puno duše i tuge u glasu.

1 / 7 Foto: Kurir / Dragan Kadić

Kako prenose domaći mediji, reč je o mlada koja je bila u drugom stanju, a sa mladoženja je zajedno krenula na probu venčanja. Međutim, usput su doživeli saobraćajnu nesreću u kojoj su nastradali oboje. Sledeći stihovi su, navodno, posvećeni baš njima:

- Čiji ono svatovi bez muzike poljem hode, čiji ono svatovi uplakani kolo vode, čiji ono svirači mesto pesme tugu poje, čiji ono svirači mesto para suze broje - glase stihovi ove numere.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs