NIKO NIJE IMAO BURNIJU LJUBAV OD JELENE TINSKE: Dok su joj sve BEOGRAĐANKE zavidele, ona ga zatiče u krevetu sa drugom

Ljubavni život Jelene Tinske veoma je turbulentan, a može se reći i filmski.

Celebrities
09:34h Autor:
NIKO NIJE IMAO BURNIJU LJUBAV OD JELENE TINSKE: Dok su joj sve BEOGRAĐANKE zavidele, ona ga zatiče u krevetu sa drugom
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Glumica Jelena Tinska suočila se sa velikim šokom, kada ju je tokom naizgled mirne noći probudio snažan prasak iz njenog dvorišta. Naime, kako se nezvanično saznaje, u njeno dvorište navodno je bačena bomba.

Kao kontroverzna ličnost, ovo nije prvi put da Jelena privlači pažnju javnosti. Naime, njene izjave svaki put izazovu lavinu komentara, a zanimljivo je da je žene upravo zbog toga obožavaju. O muškarcima je uvek govorila surovo i bez dlake na jeziku, a malo ko zna da je imala jednu od najlepših ljubavnih priča. Udavala se čak tri puta, a pored svih brakova Jelene Tinske, jedino njena najveća životna ljubav nikada nije na taj način krunisana, a završila se veoma neslavno.

Jelena Tinska
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Prvi brak bio je sa Dragoslavom Lutovcem i potrajao je dve godine, ali i iznedrio dve ćerke, koje je Tinska jednom nazvala svojim poslednjim lutkama. Ostavila je Lutovca zbog, ispostaviće se, glavnog junaka Jelenine komplikovane sage iako se ni ta priča nije dobro završila.

Fatalni muškarac zove se Goran Milošević i nekada je bio član popularnog benda "Generacija 5". Vedrili su i oblačili nekadašnjom velikom zemljom koju je činilo šest republika, slovili za jedan od najromantičnijih parova. Bili su praktično nerazdvojni tokom godinu dana zabavljanja, iako je Jeleni leptiriće smirivala činjenica da je u tom trenutku uveliko majka dvoje dece. Bili su par za kojim su svi uzdisali, bili su kao na filmu. Jelena je tada i sama bila deo rok sastava "Lutka" u kojem je bila vokal, pa su Goran i ona veoma često pevali jedno drugom, vozili su se kroz centar Beograda na Goranovom motoru i bili predmet zavisti svih onih koji maštaju o takvoj ljubavi.

Jelena Tinska
foto: Printscreen/youtube/VLADIMIR OMORAC

Goran je živeo sa ocem koji je često bio odsutan zbog posla, a Jelena sa svojom majkom i dvoje male dece. Vreme su provodili u njegovoj kući, viđali se noću, a ona je ujutru trčala kod dece da ih spremi za školu dok ju je on čekao u obližnjem kafeu. Kada deca odu u školu, vraćali su se kod njega i spavali do podneva. Međutim, njihova ljubavna priča nije imala srećan kraj. Naime, Jelena je Gorana zatekla u krevetu sa drugom ženom i tada se sve srušilo.

"To je samo stjuardesa koja je ovde prespavala, devojka mog druga, direktora aerodroma", - pravdao se Goran Jeleni, međutim, umesto da mu poveruje, servirala im je filmsku osvetu. Spavala je upravo s tim drugom čija je devojka navodno bila stjardesa, a odmah nakon toga pokupila se i s drugaricom otišla put Novog Sada. Međutim, nije joj to bilo dovoljno, moralo je Gorana još da boli, makar upola koliko je bolelo nju. Iz osvete se čak i udala, za slikara Miću Uzelca. Ali, koliko traju odnosi nastali iz bilo čega osim ljubavi? Naravno, već narednog meseca Jelena je tražila razvod i tako verovatno oborila nekakav rekord, makar na ovim našim prostorima.

Jelena Tinska
foto: PrintscreenJutjub/ Iz Profila Tv Grand

U treći brak ušla je sa 15 godina mlađim glumcem Igorem Pervićem, kojeg je opisala kao najveće zlo koje joj se desilo u životu, narkomana u čije je izlečenje naivno verovala i do kojeg, nažalost, nikada nije došlo. Za razliku od Uzelca, ovde je izdržala čak četiri meseca i to je ujedno bila poslednja šansa koju je pružila braku. Uprkos tome, nikada nije prestala da veruje u ljubav što je večito savetovala i svoje naslednice Milicu Zeldu i Ljubicu, koja se čak može pohvaliti uspešnom bračnom pričom.

- Kad biste vi znali sa koliko malo sam ja muškaraca bila u životu, vi biste rekli da ja lažem. Ja sam imala nekoliko ljubavi, a sad već odavno nemam nijednu. Što se tiče zavođenja, ja sam rođena zavodnica, ja volim da flertujem. Vi imate osobe koje uđu u prostor i ne desi se ništa, a ja kad uđem u prostor – ja sam ušla. Ja emitujem tu energiju. Malo mi je žao što kažu, jao što je nekad bila lepa, pa valjda sam i sad lepa - rekla je jednom prilikom Tinska.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs